Hyvää äitienpäivää ja arvonnan voittaja

14. toukokuuta 2017


Oikein ihanaa äitienpäivää muruset!

Tänään on meidän, arjen sankarien, hössöttäjien, tiukkojen, järjestelmällisten, vähillä unilla pärjäävien tehopakkausten päivä. Mitä äitiys itselleni merkitsee? Vastaus on, enemmän kuin mikään muu. En olisi äiti ilman rakkaita tyttöjäni ja joka ikinen kerta heitä katsoessa en voi todeta mitään muuta, kuin että kuinka paljon heitä rakastan.  Rakkaat pupulit, olette äidille kaikki kaikessa. Kaikista parasta on nähdä lastensa ilo ja kuulla heidän sanovan "äiti, minä rakastan sinua". Tytöt oli päiväkodissa tehneet aivan ihanat kortit, jossa he pääsivät kertomaan omasta äidistä juttuja.

"Minun äitini on ihana, nätti, mä halaan äitiä aina, pussaan äitiä, ollaan kotona"

"Lempivärisi on pinkki ja herkkuruokasi salaatti. Olet 3-vuotias ja hiuksesi on ruskeat. Käsilaukustasi löytyy aina koruja"

Jos tänä viikonloppuna juhlitaan meitä ihania äityleitä, niin sen kunniaksi on ihanaa panostaa uuteen kotiin ja jatkaa ihanaa viikonloppua kauniiden kukkakimppujen keskellä. Olen tammikuusta lähtien ollut täysin sitoutunut ja koukussa vihreisiin eukalyptuksen oksiin. Nämä oksat on todella kestäviä eivätkä kuukahda hetkessä. Voisi siis sanoa eukalyptusten olevan hyvin helppohoitoisia ja kestäviä. Mielellään sitä panostaa oman kodin viihtyvyyteen ja hankkii sellaisen "kukkakimpun", joka kestää kauemmin kuin muutaman päivän. Tammikuussa hankkimani oksat olivat meillä maljakossa kolme viikkoa ja ne kesti ja piti pintansa melkein kuukauden ajan. Moni varmasti hankkii äideille ihania kukkakimppuja ja niitä me osaamme arvostaa.


Ennen juhlien käynnistymistä on mukava palata Törsleffin arvonnan pariin. Voittaja on arvottu ja tällä kertaa hän on anonyymi kommentilla "Meillä varmaan tekisi kauppansa vaikka lettujen ja kermavaahdon päällä koristeena." Olen kontaktoinut voittajan sähköpostitse.


Ihanaa äitienpäivää toivottaen,


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.