Kevään kukkia terassilla, huomenna se käynnistyy ja arvonnan voittaja

10. toukokuuta 2017


Oikein ihanaa keskiviikkoaamua!

Voi hitsi miten ihanan keväiseltä ulkona näyttää. Aamulla töihin ajaessa saa nauttia jo valoisista aamuista ja talven pimeydet ovat vain muisto jossain menneisyydessä. Itse rakastan valoisaa aikaa. Valo saa ihmeitä aikaan sekä kotona että ihmisissä. Kevään tultua ihmisiä ja naapureita näkee enemmän ulkona, ihmisten mielet ovat kirkastuneet talven synkkyydestä ja kylmästä ja itsekin tuntee olevansa taas elossa tietyllä tapaa. Tämä voi johtua siitä, että oman rakkaan harrastuksen, eli samban kohokohta häämöttää jo kuukauden päässä ja intensiiviset treenit on käynnistyneet. Jos tämän hetken voisi purkittaa, sen muistoihini tallentaisin muistutuksena itselleni miten kevät onkaan niin ihanaa aikaa kaikkine tapahtumineen. Toukokuu on helmikuun tavoin mukava juhlakuukausi, jolloin vietetään äitienpäivää, omia syntymäpäiviä ja ystävien syntymäpäiviä. Odotan jo innolla mitä omat, pienet tyttömme ovatkaan puuhastelleet päiväkodissa äitienpäiväksi. Kuulma jotain salaisuuksia, kun he halusivat jotain paljastaa..

Ihanista ulkosäistä tuleekin väistämättä mieleen ulkotyöt, jotka starttaavat meidän kodin pihalla huomenna. Nurmikon istutus ja muut pihatyöt toteutetaan rakentajamme toimesta ja me voimme vain katsella ikkunasta pihatöiden edistymistä. Asfaltin saamme pihaamme loppukuusta, joka helpottaa monen kilon hiekkamäärän kulkeutumista sisälle. Nyt eteisemme ui hiekassa, koska pihamme ja talomme ympäristö on pelkkää hiekkaa täysi ja se jos jokin tarttuu lenkkareiden pohjiin kiinni.

 Yhteen asiaan pihatöissä pääsen sentään vaikuttamaan ja tämä on ulkokukkien istuttaminen. Nyt kun eletään jo toukokuun alkua, on vihdoinkin aika esitellä yksinkertaisia aikaansaannoksiani, eli kevään keltaiset ruukkunarsissit istutettuina valkoiseen valoruukkuun. Miten kukat piristävätkään niin keskeneräistä terassia ja sisääntuloa!


Olin muuten unohtanut täysin arpoa Alice&Fox-arvonnan voittajan ja sen asian nyt korjasin samantien kuntoon. Voittajaksi random.org valikoi kommentin:

 Karita Luukkola65 "Alice & Fox Linn Nojatuoli, Harmaana. Kaunis huone tytöllä". Olethan Karita Luukkola65 minuun yhteydessä sunnuntaihin mennessä, niin saadaan palkinto matkaan. Jos ei vastausta kuulu, arvon uuden voittajan maanantaina.


Mukavaa keskiviikkoa toivottaen,

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.