Lähestyvät syntymäpäivät - lahjatoiveita

29. toukokuuta 2017


Oikein ihanaa maanantaiaamua muruset!

Toukokuun viimeinen viikko käynnistyy pikkuhiljaa töiden parissa, Kohtahan sitä on jo puoli vuotta jo eletty tätä vuotta ja kesälomat käynnistyvät monella jo koulujen loputtua. Itse ajattelimme aloittaa lomailun juhannuksesta, joten toivotaan oikein kauniita ja kesäisiä ilmoja koko kesälle. Viime vuonna kärvisteltiin kylmissä juhannustunnelmissa, toivotaan tähän vuoteen muutosta. Tästä viikosta tulee itselleni aika huippu, koska omia syntymäpäiviä vietetään keskiviikkona ja viikonloppuna juhlitaan koko Suomessa kaikkia kouluista valmistuvia oppilaita. Aikas upea viikko siis tiedossa! Meillä ei ole tänä vuonna yhtään valmistujaista tiedossa, mutta ajatuksena on juhlistaa omia syntymäpäiviä ystävien kanssa, sekä seuraavalla viikolla sukulaisten kesken.

Kerran sitä täytetään taas vuosia tällä viikolla, voihan sitä unelmoida kivoista synttärilahjoista. Perinteiden mukaan ajattelin kerätä pieneen kollaasiin unelmien lahjakollaasin, josta löytyy muutama suosikkijuttu sisustuksen parista, mitä niin mielelläni meidän kodissa näkisin. Värit on hyvin yksinkertaiset, valkoinen, hopea ja kulta. Ne on nyt pop värit omassa kodissa ja sitä mielellään näkisi lisää. Kollaasista löytyy Flos-merkin valaisinta, Klongin ihania tuotteita, Hayn peiliä, Ton No 30 tuolia ja valkoista ulkotuolia. Kaikki olisi aika ihania ja näitä haaveita voisi pitää tämän vuoden haaveina ihan jouluun asti. Eli jos jouluna teen joululahjalistaa, olisi se varmaan hyvin saman näköinen.
3 Toy tuoli valkoisena
5. Klong Constella
6. Klong Äng-maljakko


Katsotaan mikä näistä meille kotiutui ensi kerralla keskiviikkona. Oli suuri yllätys itselle, kun itse hankki, hihih!


Mukavaa maanantaita toivottaen,

3 kommenttia

 1. Eikö sinulla ole jo tuo Flos? Muistan nähneeni Instassa (?) kuvan siitä paketista. Tuo alempi tuoli on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei - totta! Nyt kun sanoit, niin instan videoissahan todella näkyi Flos-paketti joku aika sitten!

   Poista
 2. Hei mistä saat inspiraatiot kotinne sisustamiseen? Jo jonkin aikaa blogia seuranneena huomaan tyylisi muuttuneen melko paljon viime aikoina. Aiemmin tyylisi oli tunnistettava ja yhtenäinen, mutta nykyiset hankinnat ja toiveet ovat kovasti alkaneet saada vaikutteita erään toisen bloggarin kodista. Olisi kiva kuulla joskus hiukan syvällisepää pohdintaa sisustamisesta ja kuluttamisesta. Nykyisin trendi tahtoo niin kovasti olla että ostetaan kokoajan uutta ja vaihdetaan kalliitakin hankintoja useasti vuodessa.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.