Lastenhuoneen päivitystä - uusi valaisin Vita EOS

7. toukokuuta 2017Oikein mukavaa sunnuntaiaamua ihanuudet!

Täällä käynnistellään aamua ja itseä pukemalla juuri takki päälle ja suuntaamalla pyörällä kohti kuntoiluhetkeä. Matkaa omalle salille on noin 4 kilometriä, joten pyöräileminen tekee tosi hyvää ennen ja jälkeen treenin. Olen näköjään tilastoja katsomalla aloittanut tämän kuun erittäin tehokkaasti, koska takana on tämän päivän jälkeen jo 10 treeniä. Tässähän kohta pääsee jo ihan mukavaan kuntoon ja terveellinen elämäntapa ja ruoka on jäänyt elämään harvojen herkkujen kera. Muistatte ehkä viime kuussa päättyneen Benecol Challengen, jossa kuukauden aikana käytin kolesterolia alentavia tuotteita tukena terveellistä ruokavaliota. Tämä uusi elämäntapa jäi päälle ja olen noudattanut kyseistä ruokavaliota todella tarkasti challengen käynnistyttyä helmikuun lopulla. Nyt olen sen tueksi ottanut vielä aktiivisen liikunnan, joten lopputulosten pitäisi olla hyvät. Tavoite on saavuttaa terveellinen elämä, josta pystyy nauttimaan täysin rinnoin, ilman minkäänlaisia selkäkipuja johtuen liikkumattomuudesta. Ruokavaliomuutoksen jouduin valitettavista syistä tekemään viime viikolla, mutta niistä sitten joskus myöhemmin enemmän, kunhan tässä pääsee sinuiksi ja vauhtiin asian kanssa.

Tänään siirrymme pitkästä aikaa toisen lastenhuoneen puolelle, kun pääsin rakentelemaan tyttöjen huoneeseen uuden valaisimen kattoon. Meidän kodin lastenhuoneeseen kotiutui yhteistyössä Sisustus Saganin sisustuskaupasta hankittu Vita EOS valaisin valkoisena koossa M. Olen jo monta vuotta tästä lampusta haaveillut ja nyt oli hyvä aika se meidän kodin lastenhuoneeseen hankkia. Valaisin on kirjaimellisesti höyhenen kevyt ja niin siron näköinen. Se jotenkin huokuu leikkisyyttä ja pehmeyttä ja tuo huoneeseen keijumaista fiilistä. Lapsemme ihastuivat tähän valaisimeen ja kovin haluisivat höyheniä silitellä. Hyvä ostos siis!

Tyylikäs Vita Eos -valaisin luo viihtyisän ja lämpöisän tunnelman niin lastenhuoneeseen kuin kodin muihinkin tiloihin. Valaisinta voisi siis hyödyntää missä huoneessa tahansa. Lampunvarjostin soveltuu käytettäväksi sekä kattovalaisimena että lampunjalan kanssa. Lampunvarjostin koostuu n. 1800 aidosta untuvasta, jotka on saatu elintarviketeollisuuden sivutuotteena. Valaisimen voi puhdistaa ja pöyhiä tuuheaksi hiustenkuivaajalla. Valaisinta löytyy valkoisena, harmaana ja beigen värisenä sekä useassa eri koossa.


Mukavaa päivää toivottaen,

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.