Olohuoneen uusi, valkoinen Hattara-matto

8. toukokuuta 2017

Oikein kivaa maanantaita!

Uutta, jännittävää viikkoa käynnistellään työpaikalla pikkuhiljaa ja viikon suunnitelmia pyöritellään mielessä. Tällä viikolla meidän pihalla alkaa vihdoinkin tapahtua, nimittäin rakentajamme tulee tekemään pihahommia muutamaksi päiväksi. Samalla itse tulen miettineeksi, mitäs kaikkea sitä omalle pihalle haluaisikaan tehdä. Minullahan piti olla hyvin aikaa miettiä eri vaihtoehtoja ja nyt sitten se viikko käynnistyy, kun suunnitelmat pitäisi olla tehty? Voin kertoa, että tässä on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista, joten ihan hirveästi ajatukset ei ole kerennyt muotoutua pihasuunnitelmien ääressä. Onneksi viikonloppuna saimme nauttia aurinkoisista säistä, jolloin ehtisin hieman selailla kaikenlaisia sisustuslehtiä, mutta päätöksiin asti en ole päässyt. Mitäs kaikkea sitä voisikaan omaan, pieneen paritalon pihaan laittaa? Onko hölmöä, jos sitä haluaisi pari omenapuuta laittaa ja rakentaa jonkun kauniin kukkapenkin? Ääks, liikaa vaihtoehtoja! Ja sitten kun sääkin alkoi taas kääntyä huonomman puoleiseksi niin eihän sitä yhtään kukat ja istutuksen mielessä pyöri. Täytyypä ilta käyttää tehokkaasti, kun lapset saan nukkumaan. Lehdet ja puutarhakirjat, täältä tullaan!


Mutta pihatöistä onkin aika siirtyä kevyempiin aiheisiin, nimittäin uudistuneeseen olohuoneeseen, jos nyt niin voi todeta. Jos ei uudistuneeseen niin ainakin vaalentuneeseen. Melkein kaikki olohuoneessa on vielä uutta, mutta uusin uutuus on aivan ihana VM-Carpetin valkoinen Hattara-matto. Maton tilasin Kallen Kalusteelta, jolta löytyi mattoa jokaisessa värissä ja koossa. Olin aluksi ajatellut tilaavani tästä matosta pienemmän koon makuuhuoneeseen, mutta kun maton näin luonnossa, oli päätös tehty isommasta matosta olohuoneeseen. Mattoa löytyy monessa eri koossa ja myös pyöreänä. Meidän kotiin olohuoneen lattialle pääsi koko 200cm x 300cm.

Hattara-matto tuntuu ylellisen pehmeältä jalan alla. Hattara-matossa on lyhyt ja tiivis nukka joka on helppo pitää puhtaana. Hattara matto soveltuu erinomaisesti makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Pohjassa on liukumaton EVA, joka tekee matosta joustavan ja ryhdikkään. Pohjausmateriaali soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä. Maton tilasin Kallen Kalusteesta ja kahdessa viikossa se meille kotiutui.Rakastuminen omaa olohuonetta kohtaan on tapahtunut. Matto täydensi olohuoneen vaaleaa ja skandinaavista ilmettä. Voisin tätä mattoa ottaa vaikka joka huoneeseen käyttöön, koska se on mukavan tuntuinen jalkojen alla ja upea.

Vaalein terveisin,
*Toteutettu yhteistyössä Kallen Kalusteen kanssa*

8 kommenttia

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.