Pihatyöt etenevät, terassia ja sisääntuloa

26. toukokuuta 2017


Oikein mukavaa toukokuun viimeisen viikonlopun käynnistymistä!

Oijoi, ensi viikolla siirrytään jo kesäkuun puolelle. Kesä siis käynnistyy todenteolla ja se tarkoittaa kesälomaa, kesäkukkia, kesäfiilistä ja toivottavasti todella ihania ja lämpimiä kesäkelejä. Tässä alkaa sormet syyhytä pihatöiden parissa ja olen jo päässyt jopa narsissit ottamaan pois ruukuista ja laittamaan tilalle kauniin pinkit hortensiat. Onneksi pihasuunnitelmat on valmiit, sekä terassin että pihan suhteen. Nyt vain odotellaan pihan päällystämistä asfaltilla ja kukkien sekä kasvien laittoa paikalleen. Tämän jälkeen voi istutuspuuhat vihdoin käynnistyä. Hortensiat ja mullat löysin todella edullisesti Tokmannilta tarjouksesta ja hyvin hortensiat ovat ruukuissa säilyneet jo toukokuun ensimmäisen viikon jälkeen. Toivottavasti minkäänlainen takatalvi toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa yllätä pakkasöiden muodossa. Ehdin jo palelluttaa kukkaset, kun viime viikolla yöpakkanen yläätti yhtenä yönä ja osa kukista paleltui pahasti. No, onneksi kaikki kukat ei mennyt pilalle.

 Nyt mieli on käännetty ihan kesämoodiin ja vihdoinkin on aika alkaa puuhastella terassin ja pihan parissa. Terassia en pääse vielä tänä vuonna öljyämään, vaan annan sen rauhassa kuivua ensi kesään asti. Vuosi on hyvä aika miettiä minkä väriseksi terassin halua öljytä. Valitako kelonharmaan värinen terassiöljy, jota käytimme vanhassa omakotitalossamme vai tekisikö terassista vaalean värisen, joka sointuisi hyvin talon ulkoväriin?

 Tältä meidän piha näyttää ennen asfaltointia ja suurimpia istutuksia.Kesäisin terveisin,


2 kommenttia

  1. Mitä puuta terassi on ja mitä väriltään?

    VastaaPoista
  2. Oi ❤ Näkyykö tuolta ikkunasta Flos:n valaisin?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.