Rakkaudesta kevääseen - vaaleaa olohuonetta ja huipputunnelmia

5. toukokuuta 2017


Oikein kivaa perjantaita!

Viikonloppua käynnistellään etätyön parissa pikkuhiljaa ja viikonlopun suunnitelmia pyöritellään mielessä. Luvassa olisi tanssintäyteinen viikonloppu, koska sambakarnevaalit ne lähenee ja lähenee pikkuhiljaa. Sitä ennen tehdään vielä hetki töitä, ennen kun viikonloppu startataan. Uuteen kotiin en ole hankkinut mitään kirjaimellista työpöytää, joten työt tulee tehtyä keittiön tasolla tai erillisellä sivupöydällä. Työpaikalla seison yleensä koko työpäivän nostopöydän ääressä, koska oma selkä ei enää kestä kahdeksan tunnin istumisia. Muutenkin sitä on paljon virkeämpi ja tehokkaampi, kun työpöydän ääressä jaksaa seistä. Itse huomaan ainakin lyyhistyväni työtuoliin, jos sellaista tulee käytettyä. Itse olen äärimmäisen huono huomioimaan omaa työasentoa, jos työpäivän aikana tulee tarve käyttää työtuolia. Siksi ehkä saankin selkäni kipeäksi istumalla pitkän aikaa, joten seisomatyö on täysin itselleni tehty. Kotonakin teen niin, että jos selkä alkaa reagoimaan etätöiden tekemiseen keittiön pöydän ääressä, nostan tietokoneen keittiön työtasolle, jolloin pystyn tekemään töitä ja seisomaan samaan aikaan.

Muistatteko, kun alkuvuodesta tein päätöksen hankkia tuoreita kukkia aina kerran viikossa paikalliselta kukkakauppiaalta omaan kotiin? Kevään myötä kukkakaupat ovat alkaneet loistaa ja hehkua upeissa, keväisissä väreissä ja kukkatarjonta on niin paljon monipuolisempaa, kuin mitä se talvella on. Yhdeksi tämän kevään suosikiksi on muodostunut ehdottomasti kauniit magnolian oksat. Näihin jää kauneuden osalta ihan koukkuun. Oksat maksavat tässä koossa 3-4€, joten kolmelle oksalle tulee hintaa noin kymmenen euroa. Eipä siis päätä huimaa, jos haluaa itseensä panostaa ja piristää kodin tunnelmaa. Kevät on tullut kotiimme jäädäkseen, ihanaa! Vaaleutta olohuoneessa ja pieni väripiriste muistuttamaan keväisistä säistä. Tänään meidän pitäisi päästä nauttimaan täällä Etelä-Suomessa +19 asteen lämmöistä. Sormet siis ristiin ja suunta ulos heti töiden jälkeen.
Keväisin terveisin,

9 kommenttia

 1. Hei! Teillä on todella nätti takka olohuoneessa. Osaatko kertoa minkä valmistajan ja mikä malli? Meillä on asunnossamme takkavaraus, ja olen selvitellyt erilaisia takkavaihtoehtoja. Olohuoneemme ei ole mikään jättisuuri, ja siksi toivoisin suht kompaktia takkaa.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.