Tuoksujen täyteinen koti + lukijakilpailu

15. toukokuuta 2017


Oikein ihanaa huomenta ihanuudet!

Kevät ja tuoksut, ne on kyllä ihan parasta! Kevään kukkien tuoksu, aamulla ulos astuessa raikkaan ilman tuoksu, juuri ajetun nurmikon tuoksu. Tuoksut on todella pieni, mutta erittäin tärkeä osa sisustusta ja kotia. Meidän perhe on päässyt nauttimaan ihanasta uuden kodin tuoksusta, kun muutimme juuri valmistuneeseen, täysin uuteen paritaloon. Uuden kodin tuoksu on yksi parhaista tuoksuista, mutta valitettavasti se häviää aika pian sisään muutettua. Itse uuden kodin tuoksua ei enää tunne, mutta vieraamme ovat sanoneet sen vielä huomaavan sisään astuessa. 

Jotenkin sitä haluaisi omassa kodissa säilyttää raikkaan ja mielekkään tuoksun, joka ei kumminkaan saa olla vahva ja hallitseva. Muistatteko, kun viime vuonna pääsin mukaan Gladen kampanjaan, jossa kotiimme kotiutui montaa erilaista tuoksukynttilää ja muita tuoksuvia tuotteita? Kaikki tuoksukynttilät on talven jäljiltä poltettu, joten nyt kotiin tulisi saada miellyttäviä tuoksuja jollain muulla tavalla. Mielettömän tuurin kautta pääsin jatkamaan kaupallista yhteistyötä Gladen kanssa, jossa pääsen esittelemään miten luon meidän uuteen kotiin miellyttäviä tuoksuja.


Sain kotiimme Gladen tuotteita jo viime vuonna käyttöön ja ne herättivät itsessäni ihania lapsuusmuistoja tuttujen tuoksujen kautta. Jo viime kerralla ihastuin kovin sähköisten ilmanraikastimien, aerosolien ja One Touch-tuotteiden helppouteen ja mietoihin tuoksuihin, jotka pysyvät kotona miellyttävänä koko päivän. Saat siis hennon tunnelman kotiisi tekemättä mitään. Glade Discreet on siis pistorasiaan kiinnitettävä sähköinen, huomaamaton ilmanraikastin, joka antaa pitkäkestoisen ja katkeamattoman tuoksun. Linjakkaan muotoilunsa ansiosta se sopii mainiosti mm. oleskelutilojen ja eteistilojen raikastamiseen. Discreet jatkaa raikkauden tunnetta siivousten välissä. Jos tilassa ei ole pistorasiaa, niin voit käyttää Discreet-täyttöjä myös ilman sähköistä pidikettä. Taittelemalla pakkauksesta syntyy kätevä pidike, joka sopii pieneenkin tilaan. Itse suosin tätä sähköistä ilmanraikastinta meidän olohuoneessa. Sen voi huomaamattomasti piilottaa sohvan taakse pistorasiaan tai tuoda näyttävästi pöydälle esille. Meillä se on sijoitettuna sohvan taakse, josta se irrottaa miellyttävää tuoksua oikeastaan joka huoneeseen. Haju ei ole pistävä tai vahva, jolloin se aiheuttaisi päänsärkyä, vaan hyvin mieto ja huomaamaton.Glade5in1 ilmanraikastinaerosolit poistavat hajuja ja raikastavat pitkäkestoisesti. Uuden korkin ansiosta partikkelit ovat pienempiä ja suihke tuntuu kuivemmalta. Ravista huolellisesti, suuntaa kohti huoneen keskustaa ja suihkuta. Tekstiileille voi kokeilla GladeAir & Fabrics aerosoleja, jotka sopivat ilmanraikastuksen lisäksi myös pahan hajun poistamiseen tekstiileistä. Kokeile sitä sisustustekstiilien lisäksi vaikkapa treenitossujen tai -kassin raikastamiseen. Itse käytän Air&Fabrics-aerosoleja pyykkien raikastamiseen sekä suihkautan hellästi lakanoihin. Kuinka mukava sitä onkaan hyppää juuri pestyihin lakanoihin, mutta mitäs sitten kun puhtauden tuoksu lakanoista häviää? Itse olen suosinut Gladen Crisp White Cotton-tuoksua, josta lakanoihin tulee vastapestyn pyykin mieto tuoksu. Tällöin lakanat pysyvät raikkaina koko käytön ajan, kuitenkaan aerosolin niitä vahingoittamatta. Itse vaihdan lakanat viikon välein, joten raikas tunne säilyy koko käytön ajan hyödyntämällä eri tuoksuisia aerosoleja.


Glade One Touchilla raikastat huoneilman aina tarvittaessa yhdellä painalluksella. Koska hajutkaan eivät pysy paikoillaan, niin tyylikkäästi muotoillun One Touch -pidikkeen seinätelakka on uudistettu. Pidikkeen voi nyt helposti myös irrottaa seinätelakasta ja ottaa mukaan. Näin voit raikastaa lempituoksullasi wc:n lisäksi myös muut kodin tilat. Tuoksuvaihtoehtoja löytyy jokaisen makuun Fresh Lemon – raikkaan energinen sitrustuoksu, Relaxing Zen – valkoisten kukkien ja mehukkaiden hedelmien hienostunut tuoksuyhdistelmä, Lily of the Valley – kielojen huumaavan keväinen tuoksu. Pomegranate & Cranberries – tuoksussa makea granaattiomena yhdistyy karpalon raikkauteen sekä kausituoksu Winter Flowers – raikas ja kevyt talvinen kukkaistuoksu. Itse olen asettanut One Touch minisprayn meidän wc:n puolelle, jota on helppo jokaisen hyödyntää yhdellä painalluksella wc-käynnin jälkeen tuomaan raikkautta ja mietoa tuoksua wc:n puolelle. Siirrettävyyden takia olen käyttänyt tätä myös kodinhoitohuoneen puolella. Siksi uudistus siirrettävyydestä on kyllä ollut todella mukava lisä näiden One Touch-tuotteiden käyttöön.


Tuoksuilla voit vaikuttaa siihen miltä sinusta tuntuu. Pitkän päivän jälkeen voit piristää oloasi energisillä sitrustuoksuilla tai rauhoittaa mieltä Relaxing Zen –tuoksun avulla. Glade-tuotteet sopivat kodin jokaiseen huoneeseen – raikastamaan, luomaan tunnelmaa ja puhdistamaan. Itselläni ne toimivat jokapäiväisessä käytössä miellyttävien tuoksujen luojana ja ovat helppo tapa saada kotiin erilaisia tunnelmia erilaisten tuoksujen avulla. Gladen tuotteiden helppokäyttöisyys on siis ainakin itselle tärkeä ominaisuus, jolloin esimerkiksi sähköisten ilmanraikastimien käyttö on helppoa ja saat kotiin uuden tuoksun tekemättä itse yhtään mitään. Käytöstä tulee helposti rutiinia, jolloin käyttö automatisoituu ja siihen jää jopa koukkuun. Tuoksut ovat hyvin tärkeä osa sisustusta ja esim. juuri Gladen Discreet sähköistä ilmanraikastinta hyödyntämällä voit turvallisesti nauttia raikkaudesta omassa kodissa. Discreet asennetaan pistorasiaan ja se ei vie paljoa sähköä. Tuoksuilla voit vaikuttaa siihen miltä sinusta tuntuu. Jos sinulta ei kotoa löydy vapaata pistorasiaa, voit käyttää Discreet-täyttöjä myös ilman sähköistä pidikettä. Taittelemalla pakkauksesta syntyy kätevä pidike, joka sopii pieneenkin tilaan. Näin voisi todeta, että Gladen tuotteista on moneksi ja ne ovat kyllä erittäin monikäyttöisiä.
Arvonta


Tämän monitahoisen yhteistyön kautta minulla on myös mahdollisuus järjestää teille mukava lukijakilpailu. Vastaamalla kysymykseen "Mikä on sinun suosikkituoksu kotiin?", voit voittaa Gladen tuotepaketin kotiisi. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tai Instagramin puolella kommentoimalla profiilista löytyvää arvontakuvaa. Arvontaan voit osallistua 22.5.2017 asti, jonka jälkeen arvonta sulkeutuu. Voittajan nimen julkaisen 24.5 postauksessa. Onnea kilpailuun! Säännöt tähän kilpailuun löydät täältä.


Tuoksuvin terveisin,


62 kommenttia

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 18. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 22. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 23. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 24. Fresh cotton :)
  misstirvis@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Fresh cotton!

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 26. Fresh cotton. Tuoksukynttilässä ainakin se tuoksu toimii erittäin hyvin, joten varmaan näissäkin :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Fresh cotton

  piritta.sjoblom@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Fresh lemon :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Fresh cotton! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Fresh cotton!
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Pidän kaikista kukkaistuoksuista esim sireeni ja kielo. Mukana arvonnassa.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 32. Hmm. Tuo Relaxing Zen vaikuttaa mielenkiintoiselta :)
  sanna.salmi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 33. PeHo
  Lily of the Valley on suosikkini tuoksuista.
  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 34. Relaxing Zen kiinnostaisi :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Lily of the Valley voisi olla ihana tuoksu :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Lily of the Valley olisi valintani :)
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Fresh cotton on suosikkini
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Kokeilen laittaa uuden kommentin, eli puhtaan pyykin tuoksu on lempituoksuni. Fresh cotton se lienee siis.
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Winter Flowers on juuri täydellinen tuoksu! <3
  prinsessajuttu@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Fresh cotton olisi varmaan paras.
  susanna.hietanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 41. "Lavender" voisi olla mukavan rauhoittava tuoksu. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 42. Fresh cotton :)
  pipsaksi@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Fresh Cotton on paras tuoksu mun nenään! :) 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 44. Sitruuna.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 45. Winter flowers

  sinituuliaojala@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Sitruuna :)
  sanna.salmi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 47. Relaxing Zen <3
  dirtimeans(at)gmail.com

  VastaaPoista
 48. Fresh Cotton ois ihana

  Henna73
  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Lily of the Valley olisi mun "nenään".
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Fresh cotton kuulostaa hyvälle!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Sitruuna.
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Fresh lemon
  daamitar66@suomi24.fi

  VastaaPoista
 53. Tykkään sitruunamelissan tuoksusta.

  VastaaPoista
 54. Fresh cotton kuulostaa ihan miun jutulta!
  pirjo.holanti@luukku.com

  VastaaPoista
 55. Eikö nykyään juuri pitäisi välttää kaikkia ylimääräisiä kemikaaleja sen minkä voi, sillä kemikaalikuormituksemme on jotain ihan käsittämätöntä, vaikka kuinka koettaisi vältellä turhia kemikaaleja. Mainostamasi tuotteet ovat hyvä esimerkki tällaisista turhuuksista. Itse olen päättänyt suojella pieniä lapsiani turhilta kemikaaleilta sen minkä pystyn, ja yksi helpoimmista tavoista on jättää kaikki hajusteet ja hajustetut tuotteet pois arkipäivistä. Terkuin Tuire

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.