Uudet, modernit julisteet ja alekoodi

16. toukokuuta 2017


Hyvää iltaa ihanuudet!

Heti pitää aloittaa tämä postaus tosi oudolla jutulla, nimittäin eiliseen postaukseen kommentoineiden lukijoiden kommentteja on poistunut postauksesta jostain kumman syystä. Näyttää, että minä itse olisin niitä poistellut, mutta sitä en ole tehnyt. Joidenkin kommentit näkyvät ja kirjautuneet lukijat pystyvät osallistumaan arvontaan, vaikka kommentti ei näykään, mutta valitettavasti anonyymien kommentoijien osa kommenteista on hävinnyt kuin tuhka tuuleen ja samalla teidän yhteystiedot. Jos näet kommenttisi puuttuvan, pääset sen uudelleen lisäämään tästä. Suuret pahoittelut tuplatyöstä, mistä ikinä se onkaan sitten johtunut!!

Toukokuun puoliväli on ohitettu ja kevät on käynyt kylässä ja poistunut ja käynyt ja poistunut. Jestas miten kylmiä öitä tässä on ollutkaan. Kovin sitä on halunnut laittaa kaikki kesäkukat esille, mutta pakkasyöt tekevät niin paljon hallaa kukille, että pakostakin sitä on viivyttänyt kukkien esille laittoa. Viime viikonloppuna päätin sitten rohkaistua ja kävin ostamassa pariin ruukkuun kauniita hortensioita. Ja siitä se rumba sitten lähtikin liikkeelle, kun katsoin eilen säätiedotteen illalla ja päätin raahata ruukut sisälle varmuuden vuoksi pois pakkasesta. Eli kun ajattelin, että selviän ilman kukkien siirtelyä lämpimien öiden takia, olin niin väärässä. Pakkasella käytiin ja katsotaan mitä ensi yö tuo taas tullessaan.

Kevättä ja kesäistä fiilistä on kyllä omaan kotiin jo tullut laitettua kivasti esille ja pastellisävyt ovat saaneet omasta kodista aika paljon tilaa. Aloitetaan kesäfiilikset sitten sisältä, jos ulos sitä ei vielä voi täysin kokonaan esille laittaa. Koti alkaa pikkuhiljaa tuntua enemmän ja enemmän mukavalta, kun tässä pala palalta saa kaiken kuntoon. Sisustaminen ei koskaan lopu ja muutoksia pystyy tekemään koska vaan, mutta meidän koti on vielä aika alkuvaiheessa ja yksi asia on jäänyt täysin toteuttamatta, nimittäin seinille taulujen laitto. En ole saanut vielä minnekään muualle laitettua tauluja seinille, muuta kuin nuoremman tytön huoneeseen ja eteiseen. Niinpä ajattelin yhteistyössä Desenion kanssa ottaa taulujen uusimisprojektin alle, kun tilasin muutaman uuden julisteet ja niille valmiit, mustat kehykset. Ajattelin toteuttaa makuuhuoneen taustaseinälle pienen taulukollaasin ja valitsin sille asennettavaksi mustavalkoiset julisteet &-merkillä ja ballerinan muotokuvalla. Ihastuin molempiin julisteisiin niiden yksinkertaisuudessa ja modernissa ulkonäössä. Tilasin molempaan julisteeseen niihin sopivat mustat kehykset ja tarkoituksena olisi ne makuuhuoneen seinälle saada asetettua.
Nyt tekin voitte hankkia näitä julisteita edulliseen hintaan, koska pääsen tarjoamaan alennuskoodia Desenion verkkokauppaan. Koodilla coconutwhite25 saat 25 % alennusta kaikista julisteista lukuun ottamatta handpicked-merkittyjä julisteita. Koodi on voimassa 16-18.5.2017, joten nyt kipinkapin shoppailemaan, jos julisteille on tarvetta.Terkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.