Uusi työpöytä - etätöiden pelastaja + arvonnan voittaja

24. toukokuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta keskiviikkoon!

Toukokuu lähenee loppua ja samalla kesäloma lähenee. Meidän työtoimiston muutto kohti Helsingin keskustaa lähenee ja lähenee. Muutamme kuukauden päästä ihan ytimeen, joten oma työmatka pitenee huomattavasti ja matka-aika triplaantuu. Tähän mennessä työmatka on sujunut tosi leppoisasti 30 minuutissa ja nyt oma auto jää sitten kotiin ja bussi saa kuskaa itseä Lohjan ja Helsingin keskustan välillä. Ainoa haittapuoli bussimatkailussa on se, että itselläni tulee aika helposti heikko olo ja voin pahoin, jos en istu edessä ja näe tietä. Mielenkiintoiset ajat siis tiedossa, kun muutto on kesäkuun lopussa. Onneksi itse käynnistän kesäloman juuri ennen muuttoa, joten itse pääsen siirtymään uudelle toimistolle vasta elokuun ensimmäisellä viikolla.

Koska matkailu Helsingin keskustaan lisääntyy elokuussa, alkaa etätyömahdollisuus houkuttelemaan enemmän ja enemmän helppouden, tehokkuuden ja ajan säästön kannalta. Siksi kodin työtilaan panostaminen on ajankohtaisempi asia kuin koskaan. Pohdin työpöydän hankkimista tosi kauan, koska tästä kodista ei ylimääräistä tilaa suurelle työpöydälle löydy. Niinpä päätin vierailla Ikeassa ja käydä hakemassa pienen, kompaktin sivupöydän, joka on valmistettu juuri työpöytätarkoitukseen. Ruokapöydän ääressä töiden tekeminen ei ole minua varten, vaan mieluiten seison töitä tehdessä, niinkuin olen aikaisemmin kertonut. Tämän takia pöydän hankkiminen oli hyvä päätös ja työt on tullut tehtyä tämän pöydän ääressä jo monta kertaa. Joku mukava tuoli olisi kiva hankkia tässä kesän aikana pöydän alle. Yksi kiva, valkoinen olisi jo mielessä, jos sen jostain löydän.Ja sitten palaillaan Gladen tuoksuarvonnan pariin. Lupasin tänään julkaista voittajan, joka tällä kertaa arpoutui Sanna kommentillaan "Fresh cotton. Tuoksukynttilässä ainakin se tuoksu toimii erittäin hyvin, joten varmaan näissäkin :)"

Onnea, olen tänään sinuun yhteydessä!

Mukavaa päivää toivottaen,


11 kommenttia

 1. Heippa - onko tuo työpöytä siis niin korkea, että pystyt seisomaan sen ääressä? En ole itse nähnyt pöytää livenä ja kuvasta on hankala hahmottaa pöydän todellista korkeutta.

  Aurinkoisin terveisin, HansuKoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis HansuKoo!

   Joo kyllä olen pystynyt seisomaan myös pöydän ääressä. Eli pöytä ei ole niin matala, että joutuisi kyyristelemään :)

   Poista
 2. Tuo Ikean työpöytä on oikein näppärä juuri tuohon tarkoitukseen. Tuli mieleen, kun luin matkapahoinvoinnistasi että voisiko taustalla olla mahdollisesti hyvänlaatuinen asentohuimaus? Se kannattaa tutkituttaa siihen erikoistuneella fysioterapeutilla. Helppo vaiva hoitaa! Mukavaa viikonlopun odotusta! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hanna!

   En ole koskaan kuullutkaan. Täytyypä ottaa selvää, kiitos siis todella paljon vinkistä :)

   Poista
 3. Heippa! Kaipailin joskus aikaisemmin tietoa tuosta teidän laminaatista. En tiedä oletko vastannut kysymykseen, mutta kysyn vielä kerran tarkempia tietoja tuosta laminaatista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Lattia on Lamellan laminaatti, jota myy esimerkiksi RTV 👍

   Poista
 4. Moikka!

  Huomasin, että ilmeisesti arpaonni osui Gladen tuoksuarvonnassa, jes! :) Viestiä en ole kuitenkaan saanut tämän asian tiimoilta... Ellei jollain muulla sattunut oleman täysin sama kommentti?

  VastaaPoista
 5. Hieno pöytä, niin "kevyen" näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kevyt ja tosi helppo siirrellä jos siihen tarvetta. Työpöydät ovat yleensä aika raskaan näköisiä mutta tämä on siro ja pieni 😊

   Poista
 6. Heippa! Miksi kaikkia kommentteja ei julkaista blogissasi? Vai julkaisestko vain kaikki positiiviset palautteet?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.