Uusien terassikalusteiden suunnittelua - ruokailuosio

19. toukokuuta 2017


Oikein kaunista perjantaiaamua!

Aurinko hellii meitä, ihanaa! Väkisinkin sitä alkaa vaatteet vähenemään ja keventymään, talviasusteet siirtyä varaston perukoille ja tilalle tulemaan esille kesäisiä kenkiä. Kun vaatteet vähenee, tulee sitä tietoisemmaksi omasta "kesäkunnosta", jota sanaa muuten vihaan. Kesäkuntoon 2017, joo se juna meni jo ja sellaiseen en kyllä koskaan pysty pyrkimäänkään.

Itse en siis pyri kesäkuntoon, mutta koti olisi mukava sellaiseen teemaan saada valmiiksi.
Siksi tänään haaveillaan terassin kesäisestä ilmeestä ja pohditaan hyviä terassikalusteita meidän uudelle terassille. Terassimme ei ole katettu, joten kalusteet tulevat olemaan ulkosalla koko ajan. Tarkoituksena on hankkia mahdollisimman suuri auringonvarjo, joka peittäisi suurimman osan kalusteista. Onneksi nykykalusteet kestävät hyvin sateen ja voivat olla ulkosalla ilman katosta.

Keräsin alle kollaasiin tämän ja ensi kesän suunnitelmia terassin kalustamisen ja sisustamisen suhteen. Katsotaan mitä kerkeän toteuttamaan tänä vuonna ja mitä jää ensi vuoden kesälle toteutettavaksi. Terassikalusteiden osalta suunnitelmat on vielä auki, koska mitään suosikkeja ei ole löytynyt. Katsotaan mitä sisustuskaupat tarjoaa kesäkalusteiden osalta tänä kesänä. Olin ajatellut uuden kodin terassille hankkia pitkäaikaiset suosikit, eli Toy-tuolit. Kuinkas kävikään, niitä ei mistään enää löydy. Olisin niin mieluusti niitä 4 kappaletta valkoisena terassille halunnut. Niinpä terassihaaveet meni täysin uusiksi.


Jos jollain on Toy-tuoleja 4 tai 6 kappaletta valkoisena myytävänä, niin täällä olisi innokas ostaja täältä Etelä-Suomesta. Ota siis ihmeessä minuun yhteyttä niin sovitaan nouto jos lähellä sijaitset. Jos ei löydy, niin sitten ajattelin toteuttaa tätä suunnitelmaa.

Perjantaiterkuin,


2 kommenttia

 1. Täällä verkkokaupassa nuo Toy-tuolit ovat tarjouksessa ja toimitus Suomeen onnistuu.

  https://m.ambientedirect.com/en/driade/toy-garden-chair_pid_503_523.html?lan=en&cur=eur&src=goo&por=eneur008DriadeToycover&art=008007&gclid=Cj0KEQiA9ZXBBRC29cPdu7yuvrQBEiQAhyQZ9HDa8VaCo18eS7LiYB03iumOLw5lFTVemj4JVdwQY-AaAk9-8P8HAQ&aff=goo

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka HansuKoo! No nämä minäkin onnistuin löytämään, kiitos siis vinkistä :) Harmi että postikulut nousevat niin hurjan suuriksi. Mutta jos jotain haluaa niin pakkohan siitä on maksaa jos sen haluaa. Katsotaan mitä tässä sitten tehdään :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.