Vaaleanpunaista makuuhuoneessa ja juhlat lähestyy

22. toukokuuta 2017


Hyvää huomenta, good morning!

Toukokuun viimeistä kokonaista viikkoa käynnistellään työpaikalla työnteon merkeissä. Tämä viikko onkin todella ihana viikko, nimittäin itsellä on viikko aikaa suunnitella omia syntymäpäiviä, joita juhlistetaan kahtena viikonloppuna peräkkäin. En tiedä onko siinä mitään juhlan aihetta, että taas siirrytään vuodella eteenpäin kohti neljääkymppiä. Kahdeksan vuotta aikaa nauttia tästä vuosikymmenestä ja sitten olisi aika suurien bileiden. Olen kyllä kuullut monelta, että nelikymppiset naiset ovat hyvin itsevarmoja ja vahvoja naisia, joten sehän kuulostaa aika hienolta ajatukselta.

Kun on noin viikko aikaa suunnitella pieniä syntymäpäiväjuhlia, on aika saada myös kotimme kuosiin. Onneksi tätä sotkemisalaa ei ole kuin 90m2 verran, joten asunnon siivoaminen käy aika kädenkäänteessä. Varsinkin kun emme ole kahdessa kuukaudessa kerennyt paikkoja vielä ihan kauheasti sotkemaan. Ei siis mikään iso siivousurakka edessä, mutta sehän on mukavaa puuhaa. Onneksi säät on ollut niin kauniit, että sitä voi juhlia viettää ulkotiloissakin.

Juhlakuntoon on laitettu makuuhuonettakin, kun sinne kotiutui hieman vaaleanpunaista tunnelmaa, kun lisäsin ikivanhan vaaleanpunaisen viltin tuomaan makuuhuoneeseen hieman väriä. Kokovalkoisessa makuuhuoneessa vaaleanpunainen väri pääsee oikeuksiinsa ja tuo kivasti väriä yhdistettynä mustiin lampun varjostimiin. Nyt makuuhuone oleilee tämän kesän mustavalkoisissa tunnelmissa. Vielä kun taulut saadaan seinään niin avot!
Mukavaa viikkoa toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.