Vappupäivän suunnitelmia ja pihan pläänit

1. toukokuuta 2017


Oikein kaunista ja mukavaa vappupäivää!

Onko teillä mukava vappu takana? Meillä oli kyllä oikein mukava ja maukas vappuaatto ja samaa rataa jatkuu myös vappupäivä. Eilen tuli nautittua parit herkkupläjäykset ja tänään niitä lähdetään työstämään kehosta pitkän lenkin avulla. Olemme nimittöin suunnitelleet lähtevämme pitkälle polkupyöräretkelle, jonne otamme jotain mukavaa evästä mukaan. Täksi päiväksi olisi toivonut saavansa nauttia aurinkoisesta ja lämpimästä säästä, joten katsotaan pysyykö ennustukset ja aurinko paistaa koko päivän. Toivotaan parasta, jotta saamme viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkosalla.

Herkuttelusta muuten vinkkiä, että keskiviikkona olisi luvassa aika herkullinen ja maukas postaus arvontoineen. Luvassa jotain tosi freak-meininkiä ja reseptiä siihen. Ja muistakaa osallistua tänään kello 23.59 päättyvään arvontaan tästä.

Tänään olisi siis toiveissa aurinkoa ja lämpöä. Pihatyöt alkavat nimittäin huudella tuolla pihalla ja kutsua luokseen. Ensi viikonloppuna ajattelin vierailla taimimyymälässä ja käydä valitsemassa pihalle istutettavat tuijat sun muut vihertävät jutut. Pihan suunnitelmat ovat valmiit ja heti kun rakentajamme saa pihatyöt kunnolla käyntiin, hyppään niihin mukaan istuttamaan omat istutukset. Etupihamme tullaan asfaltoimaan kokonaan ja reunoille istutetaan nurmikkoa. Paljon ei ruohoa jää leikattavaksi mikä on kyllä todella mukava juttu. Terassin suunnitelmien pariin haluaisi jo hypätä, mutta tässähän on vasta kevät käynnistynyt ja kesä tulossa, joten kaikki aikanaan, jos saamme vielä toukokuussakin viettää lumisia päiviä. Tänä vuonna terassi saa kuivua rauhassa ja ensi kesänä sitten olisi edessä terassin öljyäminen. Itse olen niin innoissani ulkohommista! Kohta saa sormet upottaa multaan ja laittaa piha kuntoon.


Vapputerkuin,

3 kommenttia

 1. Kuulostaapa kivalta teidän Vappu! :) Ja etenkin tuo pyöräily. Minulla on pyöräily jäänyt ihan minimiin nyt parina vuonna, kun viime kesänä olin ison mahani kanssa ja pyöräily oli hankalaa.. tälle kesälle olen haaveillut pyörän perään sellaista kärryä, jotta voisin tehdä lapsen kanssa pitempiä lenkkejä.

  Täälläkin pihahommat odottavat, tosin ihan vielä ei niihin pääse kun täytyy odottaa lumen lopullista sulamista ja pihan kuivumista. No, kaikki aikanaan.

  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hei ootko ollut tyytyväinen tuohon sohvaan? Googlettelin Söderhamnia ja päädyin tähän sun postaukseen (koska niin ihana kuva!). Haluaisin meille siis Söderhamnin nojatuolit ja mietin sopisko ne tuollalailla vierekkäin...

  Mukavaa syksyä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marja!

   Ollaan tykätty ja tykkään kyllä edelleen. On mukava ja helppo lisätä paloja jos haluaa isontaa sohvaa. Tyynyt pysyy paikallaan ja istuma-asento hyvä :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.