Aikuisen naisen tylliunelmaa - minun Carrie Bradshaw hetki!

14. kesäkuuta 2017


Oikein kaunista, ihkua ja mukavaa huomenta!

Voi jestas miten tätä intoa itsestä löytyykään sambailujen jälkeen. Ihan on kuin uudelleen syntynyt, niinkuin sitä bruukataan sanoa. Ja miksipä ei? Lauantaina sitä sai päivällä bailata Helsingin kaduilla sydämensä kyllyydestä ihanien ihmisten seurassa, joten olihan viime lauantai aika ikimuistettava taas.  Säästä viis, fiilis on korkealla joka karnevaaleilla. Tämä kesä tulee olemaan täysi mukavia tapahtumia, joita odotan innolla. Mutta kaikista eniten tältä kesältä odotan silti kesäloma-aikaa, jolloin voimme vain siirtyä rannan ääreen, saan kirjan käteeni ja katselen omien lasten riemua auringonpaisteessa. No mutta, siihen on enää pari viikkoa aikaa ja sitten voi loma käynnistyä. Ajattelin ensi viikolla vierailla kirjastossa etsimässä hieman lomalukemista. Helposti sitä voi kirjan lukea päivässä tai kahdessa, joten lukemista saa kassillisen verran varata koko kesälomalle. Itse en pidä kesälomaa putkeen vaan vietän sitä parissa erässä töiden takia. Mutta eipä tuo haittaa. Olemme jo toukokuussa päässyt nauttimaan aurinkoisista, kauniista päivistä, joten kiva kesä tästä tulee.

Kun kesä on vasta kunnolla käynnistymässä ja juhlakausi käynnistetty omien syntymäpäivien osalta, on mukava esitellä täällä blogin puolella erästä juhlavaa asua, jota olen käyttänyt niin juhlissa kuin töissäkin. "Jokaisen" nuoren tytön unelma, kuin myös hieman vanhemmankin leidin kuin esimerkiksi minun, on omistaa elämänsä aikana yksi tyllihame. Ainakin jos kysyy Sinkkuelämän Carrie Bradshawn mielipidettä asiaan. No sellaisen minäkin olen jo kauan halunnut omistaa ja niin sellaisen myös omaan vaatekaappiini kotiutin. Tähän hameeseen on helppo yhdistää simppeli paita ja joku näyttävä koru. Korun kanssa asu on juhlava ja sitä voi hyödyntää kesän juhlissa, ilman korua olet valmis lähtemään työpaikalle tai tyttöjen iltaan.
Muistakkee hei osallistua blogissani Familonin arvontaan, jos se on jostain syystä mennyt täysin ohi. Tästä pääset suoraan arvontaan ja mahdollisuutesi voittaa tuplakokoiset, pellavaiset pussilakanat on lähempänä kuin koskaan!


Prinsessaterveisin,Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.