I Shine, U Shine

28. kesäkuuta 2017


"Kun minä loistan, sinä loistat!"

Miten hieno lause ja toteamus. Minut tunnetaan aika über positiivisena ihmisenä, ainakin näin minulle on sanottu. Joku voi nähdä sen teennäisenä asiana, mutta se on minussa täysin aitoa. Kun itse on positiivinen, tarttuu se väistämättä myös muihin. Löydän usein itseni tilanteesta, jossa nauran niin kovaa ääneen, että vedet valuvat silmistä valtoimenaan. Siihen ei paljoa vaadita. Yksi huonosti nukuttu yö ja jonkun kertoma hauska vitsi. Nauru tarttuu, se on naurun paras puoli. Kun minulla on kivaa niin yleensä sinullakin. Lasten kanssa naureskelemme paljon ja huomaan nuoremman tyttöni perineen yhtä hauskan luonteen mitä itsellä on. Hän on määrätietoinen, pänkki kuin mikä, meidän ihana velmuilija. Nämä ominaisuudet on hyvin luultavasti minulta hänelle siirtynyt.

Mistä tämä pieni avautuminen johtui ja siihen inspiroi? No Kartellin ihana I Shine, U Shine-maljakko. Maljakon nimi on jo hetken toiminut omana powerilauseena. Tiedätkö, sellaisena lauseena, mitä itselle toistaa huonon äärellä ja kun kohtaa epäonnistumista tai pettymystä? Tämä motto toimi hyvin silloin, kun läheiseni perheessä sairastui syöpään ja luojan kiitos siitä parantui täysin. Kun kaikki pysyivät vahvoina, niin silloin potilaskin saa ehkä voimaa taistella.

Yhtä vahvalta näyttää myös Kartellin kaunis, läpinäkyvä maljakko. Maljakkoa löytyy monessa eri värissä ja itse sitä esittelin blogin puolella jo muistaakseni 4 vuotta sitten, kun maljakko julkaistiin muiden samaan sarjaan kuuluvien tuotteiden kanssa. Nyt se taas nosti päätään ja edustaa hyvin sen kaunista ulkonäköä olohuoneen sohvapöydällä. Läpinäkyvä I Shine, U Shine-maljakko yhdistettynä kauniiseen hortensiaan on aikalailla perfect match!








Oikein ihanaa keskiviikkoa ja hymyt kasvoille. Tänään on hyvä päivä!

Terkuin,

6 kommenttia

 1. Aivan ihana tuo maljakko ja sinä myös. <3

  T:Jemina - Home White Home

  VastaaPoista
 2. Aitous on tärkeää, on se sitten positiivisuutta tai sitten jotain muuta :)

  VastaaPoista
 3. Tuo maljakko on niin upea!!! <3 Tekisi mieli heti matkia sinua ja hankkia samanlainen, mutta nyt täytyy yrittää malttaa pidättäytyä sisustusostoksissa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.