Kesäloman käynnistys ja sohvaplääni

26. kesäkuuta 2017


Good morning sweeties!

Nyt se alkoi! Nimittäin kesäloma virallisesti. Paljon on suunnitelmia, joita kolmessa viikossa pitäisi päästä toteuttaa. Muumimaa, Korkeasaari, maatilavierailuja, rannalla oloa, kavereiden kanssa olemista jne jne. Ainoa poikkeuksena on se, että tällä lomalla emme tee mitään tiettyjä suunnitelmia tietyille päiville, vaan toteutamme kaikkea kivaa tekemistä silloin kun siltä tuntuu. Elämme siis ilman minkäänlaista aikataulua ja teemme spontaaneita päätöksiä aamusta. Kuulostaa aika kivalta plääniltä.

 Säiden mukaan kesäloma yleensä menee ja sateisena päivänä on mukava lähteä laivalla kohti Ruotsia ja aurinkoisena taas vierailla Helsingin Korkeasaaressa eläimiä ihastellessa. Niin tai näin, tästä kesälomasta tulee varmasti meidän mieleen ja hauskaa aikaa tiedossa. Ihan pelkästään aamulla hieman pidempään nukkuminen kuulostaa hyvältä idealta. Tänä aamuna se suunnitelma jo toteutui ja heräsimme vasta vähän ennen kasia. Normaalisti herätys on puoli kuuden aikoihin, joten puolitoista tuntia enemmän unta tekee hyvää koko perheelle.

Yksi tavoite tälle lomalle olisi löytää kotimme terasille kesän alennusmyynneistä joku kiva sohvaryhmä tai iso sohva nojatuoleilla. Muistatte ehkä Jyskin ruokailuryhmän, jonka kesäkuun alussa terassille kotiutin. Nyt haluaisin samaa tyyliä olevan sohvaryhmän tai jonkunlaisen ison ja pehmeän istumapaikan terassille. Terassillamme on hyvin tilaa, joten monenlaiset vaihtoehdot on mahdollisia. Katsotaan mitä kesän alennusmyynnin tuovat tullessaan, nythän ne alkavat käynnistyä ja tarjonta on jo nyt ihan kivaa alennusprosentein varustettuna. Myös valkoinen aurinkovarjo on etsinnän alla ruokailuryhmän viereen. Odotan jo niin pääseväni ensi kesänä öljyämään terassin, jolloin ilme muuttuu niin paljon kivemmaksi.
Oikein mukavaa viikonaloitusta toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.