Kotimme kylpyhuoneen esittelyä

12. kesäkuuta 2017


Oikein hyvää huomenta ihanuudet!

Uusi viikko käynnistyy töiden parissa, on aika ottaa kahvikuppi viereen ja alkaa hommiin. Viikonlopun jäljiltä fiilikset on edelleen huipussa ja tämä fiilis kantaa kyllä pitkälle. Parin viikon päästä loma alkaa, aurinko paistaa ihanasti taivaalta ja mukava viikko tiedossa. En siis löydä mitään syytä miksi ei hymyillä. Elämä ja arki alkaa hienosti sujua uudessa kodissa, josta on tullut lapsille hyvin mieluinen paikka. Meidän keittiön ikkunasta ja nuoremman tytön huoneen ikkunasta on suora näkymä junaradalle, joka on suurta viihdettä meidän tytöille. Kovaa ääntä junasta ei kuulu, mutta nyt kun säät ovat olleet erittäin lämpimät, olemme pitäneet ulko-ovea auki kuumuuden takia. Samalla olemme kuulleet, kun juna lähestyy. Silloin lapset ryntäävät suoraan ikkunaan katsomaan, meneekö ohi pelkkä veturi vai iso junajono puulasteineen. Jos juna viihdyttää lapsia toisella puolella asuntoa, tekee sen myös olohuoneen suurista ikkunoista näkyvät pupuperheet. Tällä asuinalueella liikkuu mielettömän paljon pupuja ja niitä on kyllä ihan hauska seurailla. Meinasi kyllä mennä viime viikolla yksi aamu pissat housuihin, kun aamulla lähdimme päiväkotiin ja olimme juuri menossa autoon, kun auton alta säntäsi karkuun pienen pieni pupuli. En tiedä kumpi pelästyi enemmän, pupu vai me.

Sambasta, junista ja pupuista en löydä nyt mitään järkevää aasinsiltaa tämän päivän aiheeseen, joten mennään nyt suoraan asiaan. Meidän kodinhoitohuone/ kylpyhuone. Viime kerralla kurkkailtiin saunan kuumiin lämpöihin ja tällä kertaa katsellaan vähän laajemmalla kuvakulmalla, kun esittelyssä on vaalea kylpyhuone, jonka yhteydestä löytyy siis tämän kodin sauna. Kylpyhuoneen kiintokalusteet ovat Puustellin valikoimasta koottu kokonaisuus. Kaappien viereen jätettiin iso tila, johon mahtui pyykinpesukone, suihkuseinän viereen. Saippuoille ja shampoille lisättiin teline suihkun yläosaan, johon mahtuu hyvin meidän kaikkien purkit ja purnukat. Seiniin valkoitui valkoinen iso laatta ja lattialle 10x10 laattaa harmahtavan sävyssä. Sävy on sama kuin mitä wc:n, keittiön ja eteisen puolelta laatoista löytyy.Siinä lyhykäisyydessään meidän valkoinen kylpyhuone. Toivottavasti kuvia oli tarpeeksi joka suunnasta.


Mukavaa kesäkuun viikkoa toivottaen,


4 kommenttia

 1. Hei,

  Onpas kaunis kylpyhuone. Itse pitäisin juuri tuollaisesta yhdistetystä kodari/kylpyhuoneesta. Pelkkä kodinhoitohuone vie vaan turhaa tilaa ja tasoille kertyy puolipitoisia vaatteita. Miten saat pidettyä valkoiset laattojen saumat puhtaana suihkun kohdalla?
  t:Sanna

  VastaaPoista
 2. Heippa! Minunkin mielestä kaunis ja simppeli kylpyhuone. Miksi suihkuseinässä on kahva ulkopuolella?

  VastaaPoista
 3. Oi, miten silmiä hivelevän kaunis kylppäri <3 Täydellinen värimaailma!

  VastaaPoista
 4. Tosi raikas kylpyhuone! Minkä merkkistä tai nimistä on tuo 10x10 lattialaatta? Ja mistä olette sitä ostaneet? Se on kauniin sävyistä ja juuri sopivan eläväinen pinta. Olemme suunnittelemassa wc-remonttia ja se saattaisi olla sopiva vaihtoehto. Kiitos avustasi! :) T. Johanna

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.