Kruisailua uusien polkupyörien kanssa

7. kesäkuuta 2017

Hyvää huomenta ihanuudet!

3 yötä sambakarnevaaleihin on, laskin aivan itse eilen, kun treenasin hiki päässä tansseja. Iiks, 3 yötä enää! Ihan kuin joulua odottaisi. Nyt vaan rukoilemme sään jumalia olemaan suotuisia tänä vuonna lauantain suhteen. Emme toivo hellettä, mutta ainakin hieman lämpöä. Nyt kun säät on ollut niin kauniit, on sitä tullut harrastettua ulkoliikuntaa muutenkin enemmän, kuin että olisi sisätiloissa käynyt tanssisalilla tanssimassa tai perus salilla salitreeniä tekemässä. Me olemme ulkona tanssineet sambaryhmämme kanssa, lasten kanssa ulkona urheiltu ja vietetty aikaa.

Kun säät suosivat, on mukava harrastaa ulkoliikuntaa. Yhteistyössä Jollyroomin kanssa, meidän ihanat tytöt pääsivät testailemaan uutta Pinepeak Cruise lasten polkupyörää 12 ja 16 tuumaisena. Tällä upealla Pinepeak -polkupyörällä pyöräilemisen opetteleminen on hauskaa! Polkupyörässä on sekä jalka- että käsijarrut, ja mukana on myös apupyörät, jotka auttavat aloittelevia pyöräilijöitä. Sopii hyvin lapsen ensimmäiseksi tai toiseksi pyöräksi! Tytöillämme oli aikaisemmin käytössä potkupyörä ja pienempi polkupyörä, mutta potkupyörä jäi jo hetki sitten käyttämättömäksi, koska kolme vuotias tyttöni halusi myös pyöräillä oikealla polkupyörällä, kuten hänen vuotta vanhempi isosisko teki. Niinpä olikin ihana hetki, kun nuorempi tyttö huomasi saaneensa saman pyörän isosiskon kanssa.

Pyörien saapumisesta lähtien olemme päivittäin käyneet pyöräilemässä ja jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen meno on niin kovaa, että äitiä ihmetyttää. Hyvin nopeasti lapsi oppii pyörää polkemaan kovaa vauhtia, vaikka sen luulisi olevan aluksi vaikeaa. Päinvastoin, nyt viikon jälkeen en pysy enää lasten perässä, vaan pääsen ihan kunnon juoksulenkille heidän vieressä pyöräilessä. Vanhempi tyttö ilmoitti, että hän haluaa hetken treenata apupyörien kanssa ja loppukesästä haluaa sitten kokeilla ilman apupyöriä. Nyt kovat treenit on käynnistyneet ja kesä aikaa ajella näillä päheillä Pinepeak Cruise-pyörillä ennen kun 16 tuumaisesta apupyörät poistetaan.Mukavaa ja aurinkoista päivää toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.