Kurkkausta vaalean wc:n puolelle ja Familon-arvonnan voittaja

18. kesäkuuta 2017


Oikein mukavaa sunnuntaista huomenta!

Voi vitsi millaisista säistä olemmekaan päässeet nauttimaan. Nykyään tuntuu, että parhain aika kesäloman viettoon olisi toukokuun tienoo, koska toukokuu on monena vuonna ollut aikalailla kesän lämpimin kuukausi. Nyt kesäkuu on kyllä päässyt mukavasti yllättämään  Toivottavasti pääsisimme nauttimaan kuumista säistä heinäkuussa, jolloin oma kesäloma on päällänsä.

 Tämä viikonloppu on myös ollut ihanan aurinkoinen ja sitä on ollut mukava viettää juhlatunnelmissa ystävien ja sukulaisten seurassa. Perjantaina vietimme kummipoikani hauskoja syntymäpäiviä ja hyvän ystäväni valmistujaisia ja eilen juhlistimme viimeistä kertaa omia syntymäpäiviä. Seuraavat juhlat olisi sitten juhannuksena tiedossa, joten tämä kesä on kyllä yhtä juhlaa mikä on erittäin mukavaa. Torstaina illasta sitä voi jo itsekin avata skumppapullon ja juhlistaa oman kesäloman käynnistymistä.

Kun kesäkuun puoliväli on ylitetty ja kotia on tullut esiteltyä melkein joka suunnasta,  on hyvä aika esitellä meidän kodin vaaleaa wc:n puolta. Tässä asunnossa on pienehkö wc, joka kyllä riittää meille erittäin hyvin. Wc:n pintamateriaaleina toimii kiiltävä, iso, valkoinen laatta seinässä ja lattiamateriaalina harmaa laatta, jota löytyy keittiöstä, eteisestä ja myös wc:n puolelta. Tästä tilasta löytyy pieni, korkeakiiltoinen kaappi altaineen ja sen päälle on asennettu iso peili. Katosta löytyy halogeenit ja paikka yhdelle valaisimelle, jos siihen olisi tarvetta. Tämä wc on yksinkertainen ja pieni, mutta erittäin mieleinen. Tästä on hyvä käynnistellä wc:n sisustusta pikkuhiljaa. Ei se kyllä paljoa vaadi, vaan pidän mielessä keep it simple-ajatuksen. Ensi kerralla sitten kuvia sisustetusta wc:stä heinäkuun puolella.
Ja sitten siihen Familonin arvontaan. Random.org arpoi suuresta osallistujamäärästä valkoisen pellavapussilakanan voittajan ja tällä kertaa hän on Monica Kaarlela. Olethan minuun yhteydessä mahdollisimman pian sähköpostitse. Jos voittaja ei ilmoittaudu maanantai-iltaan mennessä, arvon uuden voittajan tiistaina.

Oikein mukavaa sunnuntain jatkoa toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.