Kuumaa tunnetta!

4. kesäkuuta 2017


Hyvää huomenta!

Oikein paljon onnea kaikille valmistuneille ja koulusta kesälomille jääneille oppilaille! Olette kyllä lomanne ansainneet. Kesälomat on eilen virallisesti startattu ja koulut sulkeneet ulko-ovensa seuraavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Meidän loma saa odottaa vielä 3 viikkoa ja toivottavasti säät suosivat myös kesäkuun lopulla. Jos jollekin viikonlopulle toivoisin hellelukemia ja aurinkoa, on se ensi viikonloppu ja erityisesti lauantai.

Ensi viikonloppua odotan jo niin, koska se on ehdottomasti kesän kuumin ja odotetuin viikonloppu. Silloin pärähtää jo perjantaina käyntiin Helsingin sambakarnevaalit ja lauantaina, eli pääpäivänä itsekin olen kaduilla tanssimassa samban kuumiin rytmeihin. Tänään pitäisi vielä viimeiset treenit käydä läpi ja sitten ollaan valmiita esiintymään. Tänä vuonna meillä karnevaalien teemana on "Suomi 100 vuotta", joten mielenkiinnolla odotan kaikkien ryhmien pukutoteutuksia. Meidän teemaväreinä toimii vihertävän sävyt, muuta en voi vielä tässä vaiheessa paljastaa. Instan Stories-puolella tulee ensi viikolla olemaan paljon sambavideoita ja viime hetken valmisteluja. Samban tanssiminen on itselleni yksi tärkeimmistä harrastuksista ja se on sellainen "heitä aivot narikkaan"-harrastus. Jos joku harmittaa, samba sen parantaa. Samba on muuten selkävaivaiselle ihmiselle tosi hyvä harrastus. Ainakin oma selkä on pysynyt huippukunnossa kaiken veivauksen keskellä. Selkä tykkää ja pohkeet huutaa hoosiannaa seuraavana päivänä. Mutta i love it!Kuumien rytmien lomasta,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.