Makuuhuoneesta olohuoneeseen ja hetken hengähdys

19. kesäkuuta 2017


Oikein mukavaa maanantaihuomenta!

Onko aamu alkanut mukavasti? Itse tunnun olevan jotenkin vähän väsyneempi heti aamusta. Johtuu ehkä siitä, että itse olen sykkinyt koko viikonlopun juhlista juhliin ja illat on helposti venähtänyt yöhön asti. Paljon on tullut myös ulkona vietettyä aikaa, kun pihan parissa on tullut puuhasteltua jonkin verran ja hieman istutustöitä on tehty aurinkoisissa säissä. Itse kun jostain asiasta innostun ja jotain päätän, suunnittelen sen tarkastin ja toteutan mahdollisimman pian.  Sitä ei vielä tässä vaiheessa osaa yhtään ennustaa millainen kesä tästä on tulossa säiden osalta, joten yritän saada pihatyöt tehtyä jo alkukesästä. Arki-illat ovat venyneet helposti pitkäksi pihalla lasten kanssa puuhastellen ja yöhön asti suunnitelmia tietokoneen ääressä tehden lasten nukkumaan mentyä. 

Onneksi lapset ovat alkaneet vapaapäivinä ja viikonloppuisin nukkumaan selvästi hieman pidempään, koska nukkumaanmeno on iltaisin venynyt kahdeksasta lähelle yhdeksää. Viikonloppuaamuisin he ryntäävät suoraan sänkyyni makoilemaan ja ovat ehkä viisi minuuttia paikallaan ennen kun poistuvat jomman kumman omaan huoneeseen leikkimään jotain yhteisleikkiä. Silloin itse en vielä jaksa liikahtaa sängystä minnekään, vaan makoilen rauhassa ja katselen mukavaa näköalaa makuuhuoneesta olohuoneeseen. Iltaisin on myös ollut ihana laittaa takka päälle ja lasten mentyä nukkumaan mennä makuuhuoneeseen makoilemaan sänkyyn ja ihailla takkatulta sängystä käsin. Arjen pieniä, rauhallisia hetkiä ja hetken hengähdyksiä. Niitä kovin jo odottelen myös ensi viikonlopulta. Muutama päivä vielä ja sitten pääsee nauttimaan taas kiireettömistä aamuista, kun loma alkaa.

Mukavaa juhannusviikkoa toivottaen,1 kommentti

  1. Aivan ihanan näköinen lattia teillä! Osaatko kertoa tarkempia tietoja siitä? Meillä laminaatti menossa vaihtoon ja kuumeisesti metsästän uutta mieluista laminaattia tai parkettia vanhan tilalle

    T:Nina

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.