Mustavalkoinen ruokailutila terassillamme - uudet kesäkalusteet Jyskistä

5. kesäkuuta 2017

Oikein mukavaa huomenta ihanat!

Onkos siellä juhlakausi startattu ja ensimmäisiä juhlia jo vietetty? Meillä ei viikonloppuna vietetty muuta kuin omia syntymäpäiviä kahvittelemalla ja oikeat juhlat olisi vielä ensi viikonloppuna tiedossa. Nyt kun säät on ollut niin suotuisat, on ollut mukava viettää aikaa ulkotiloissa. Viime kuussa suunnittelin uuden kodin terassia, koska se ammotti tyhjyyttä ulkokalusteista ja oikeastaan lähes kaikesta. Viime viikolla vilauttelin jo muutaman kuvan ulkotiloista ja uudesta terassista. Kerran juhlakausi on käynnistetty, oli aika saada terassi myös juhlakuntoon. Tässä asunnossa ei ole ollenkaan takaterassia, koska takapihamme rajautuu pieneen puistoalueeseen. Tämän takia takapihan terassille ei saataisi rakennuslupaa, joten sisäänkäyntiä takapihalle ei myöskään talostamme löydy. Tämän takia keskityn tekemään meidän etuterassista mahdollisimman viihtyisän ja terassille olisi tarkoitus kesän aikana loihtia pehmeä oleskelukeidas, mutta tärkeimmät asiat ensin.Yhteistyössä Jyskin kanssa, meidän uuden kodin terassille kotiutui uusi, musta Maderup-ruokapöytä neljälle hengelle ja neljä valkoista Varming-tuolia. Musta pöytä on valmistettu alumiinista ja kestävästä, huoltovapaasta artwoodista. Pöytää voi siis säilyttää ympäri vuoden ulkona, koska se ei vaadi minkäänlaista huoltoa tai öljyämistä. Pöydän koko on 90cm x 150cm. Ensiksi arposin kuuden hengen ja neljän hengen ruokailyryhmän välillä, mutta päädyin kompaktiin neljän hengen kokonaisuuteen, joka toimii erittäin hyvin omien syntymäpäiväjuhlien viettopaikkana. Kun perhe ja ystävät kokoontuvat syömään ulkona, puutarhapöytä on keskiössä. Pöydän ääreen saa helposti asetettua kaksi tuolia vielä lisää pöydän päätyihin, jolloin kuusi henkeä mahtuu hyvin pöydän ääreen tarvittaessa. Musta Maderup-pöytä oli erittäin mukava valinta meidän uuden terassin keskipisteeksi.Pöydän asetin valkoisten ulkomattojen päälle ja sen ääreen valkoiset, muoviset Varming-tuolit tuomaan hieman kontrastia mustaan pöytään. Hyvällä säällä moni käyttää terassia olohuoneen jatkeena ja nauttii ruokailuhetkistä ulkotiloissa. Siksi on myös tärkeää, että puutarhatuolissa voi istua mukavasti, sekä aikuisten että lasten. Varming-tuoleja löytyy Jyskin valkoimasta viidessä eri värissä ja itse päädyin lopulta valkoisiin istuinosiin vaalean ilmeen takia. Tuolien jalat ovat kovapuuta ja irrotettavissa puhdistusta varten. Näitä tuoleja voisi hyödyntää myös sisätiloissa ruokailutilan tuoleina, joten niitä voi hyödyntää sekä sisällä että ulkona.Nyt terassin ruokailutila on lähes valmis ja siinä on erittäin mukava nauttia kuppi kahvia lehtiä lukien tai maukasta lounasta auringonpaisteessa. Olen siis erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja todella mielissäni ruokailutilan ulkonäöstä ja mukavuudesta. Vielä kun iso, valkoinen aurinkovarjo löytyy jostain, on ruokailutila terassilla valmis.


Kesäisin terveisin ruokailuryhmän ääreltä,


4 kommenttia

 1. Hei! Mielenkiinnosta näkisin terassilta kokonaiskuvaa. Kertoisitko lisää pöydänalla olevasta matosta? Kestääkö matto olla säiden armolla vai onko teillä katettu terassi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Ensi kerralla lupaan ottaa laajempaa kuvaa :) Matot on Saltexin matot, jotka on ihan ympärivuotiset, eli kestää veden ja pakkasen. Meillä ei ole katettu, joten pärjää silti hyvin.

   Poista
 2. Kivan ryhmän olet terassille hommannut. Kokeilisin mattoja myös toisinpäin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo terassille on tulossa vielä muutama juttu lisää ja tietenkin mattoja voi käännellä ja pyöritellä tilanteen mukaan miten haluaa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.