No hitto miks ei?

30. kesäkuuta 2017


Oikein ihanaa huomenta kesäkuun viimeiseen päivään!

Normaalisti julkaisen postauksia jo ennen aamuseiskaa, mutta tämä kesälomaviikko on kyllä ollut niin mukava, kun olemme melkein joka aamu nukkuneet 8.30 asti, joten blogia olen päässyt vähän myöhemmin päivittämään. Kesäloma tuli kyllä tarpeeseen sekä minulle että lapsille. Jokainen pääsee latailemaan akkuja ja nukkumaan vanhoja väsymyksiä pois. Akkujen lataus unien osalta on kyllä tullut tarpeeseen, koska tänä viikonloppuna pidetään hauskaa!

 Tästä se viikonloppu käynnistyy oikein mukavissa merkeissä ja huomenna siirrytään heinäkuun puolelle. Nyt jo? Kesäkuu kului kyllä tosi nopeaa vauhtia ja ensimmäinen lomaviikko hupenee loppuaan. Mutta mikäs tässä on olla, kun viikonloppuna on ihan mahtavat suunnitelmat edessä. Olemme nimittäin parhaimpien ystävien kesken lähdössä perinteiselle mökkireissulle Kemiönsaareen. Kyllä tätä reissua on odotettukin. Kahden päivän ajan saa vain olla, nauttia, nauraa, itkeä, syödä ja juoda, kaikkea yhtään aikaan. Mukavaa aikaa tiedossa ja paremmassa seurassa sitä vaan ei voisi viettää. Ystävät on kyllä elämän suola ja tiedän sunnuntaina poskilihasten olevan niin kipeät nauramisesta ja hymyilemisestä. Jotain kesän isointa myrskyä on meille lupailtu Etelä-Suomeen, mutta se ei haittaa, antaa tulla vaan!

Kyllä tämä tästä, kesä on niin ihanaa aikaa ja ihania juttuja tapahtuu. Aurinko paistaa ja kesähän ei ole vielä edes puolessa välissäkään. Omaa kesälomaakin on vasta viikko kulunut, kaksi viikkoa vielä jäljellä ja syksyllä voikin sitten taas pitää vielä yhden kesälomaviikon, jonka jouduin tältä kesältä siirtää myöhemmäksi. Pihaa olemme saaneet hyvin työstettyä, asfaltti on saatu ajotielle ja loppukesän ja alkusyksyn istutukset jo mielessä. Lomalla sattuu ja tapahtuu, siitä otetaan tänä kesänä kaikki irti. Loma, loma ja vielä kerran loma - no hitto miks ei!
Oikein, oikein, oikein ihanaa viikonloppua toivottaen,


TallennaTallenna

4 kommenttia

 1. Milloin ajattelit ripustaa nuo taulut seinälle, vai onko ne ihan tarkoituksella lattialla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kesäloman aikana olisi tarkoitus saada taulut seinälle, kunhan vaan saan mittailtua ja asennettua :)

   Poista
 2. Viikonloppusuunnitelmasi kuulostavat ihanilta ja voi olla aika mahtavaa juoda skumppaa sisällä parhaassa seurassa kun myrsky ulvoo ulkopuolella.

  Hauskaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisi kyllä ollut aivan ihana idea. Harmi, että reissu siirtyi eteenpäin, mutta onpahan mitä odottaa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.