Pihan ensimmäisiä istutuksia ja tuleva työmaa

21. kesäkuuta 2017


Hej på dig ja hyvää huomenta!

Kaksi työpäivää jäljellä ja sitten on aika aloittaa loma, loma ja loma! En ole koskaan aikaisemmin aloittanut kesälomaa kesäkuun puolella, viimeksi varmaan lukioaikoina. Yleensä sitä tulee kesäloma startattua vasta heinäkuun puolessa välissä, mutta vaihtelu virkistää ja ensi vuonna taas jotain muuta. Katsotaan miten meidän käy juhannuksen suhteen, tuleeko juhannuksesta taas kylmempi kuin jouluaatosta. Viime vuonna juhannusta vietettiin pipo päässä Etelä-Suomessa. Toivottavasti tänä vuonna pärjättäisiin kesävaatteissa ja pääsisi grillailemaan aurinkoisissa ja lämpimissä säissä, ainakin joku osa Suomesta. Vanhempani olivat vähän aikaa sitten reissussa Saksassa ja soittelivat meille päin kertoen nauttivansa +34 asteen säistä. Mutta nauttiminen oli nopeasti muuttunut tuskaiseksi oloksi, kun helleaalto oli vallannut koko Saksan ilman tuulen tuulta. Toivotaan tänne Suomeen siis kompromissisäitä, +20 astetta ehkä, hih!

Kun lämpimät säät ovat jo vähän aikaan kestäneet, jos tätä viikkoa ei lasketa mukaan, olemme puuhailleet paljon pihalla ja saaneet jopa muutaman jutun istutettua. Olen myös onnistunut kokoamaan hiekkalaatikon ja asettamaaan sen paikalleen hiekkoine päivineen. Mutta mites ne kasvit, puut ja kukkaset? No ne on hieman jäänyt. 3 tuijaa on ilmestynyt nuoremman tytön ikkunan alle terassin viereen ja toiselle puolelle pihaa kaksi omenapuuta. No onhan se jo hieman edistystä, ehkä olen liian ankara itselleni. Mutta kun katselen tuonne parin kadun päähän yhden omakotitalon pihaa, iskee pihakateus. Selvä hortonomi, minä en. Selvä puutarhaihminen, minä yritän parhaani. Eli ensi kerrallaa lupaan saaneeni jotain aikaan. Palataan siis asiaan elokuun lopussa, niin annan itselleni armoa. Tai sitten yllätän teidät jo kahden viikon päästä kukkivalla pihalla (yea right!). Ainakin siihen mennessä ruoho on jo kasvanut ja alkanut vihertämään, jos ei nyt jotain heinäkuun takatalvea iske, heh! Tässä olisi kumminkin muutama kuva pihasta ennen asfaltointia ja nurmikon istutusta.Kesäisin terveisin,1 kommentti

  1. Tiedän, että blogin ei tarvitse olla reaaliaikainen, mutta tuntuu hieman hölmöltä lukea viimeaikaisista puutarhatöistä ja puiden istuttamisesta ja sitten tekstin liitteenä on kuvat todella aikaisesta keväästä, sillä koivussa näyttäisi olevan vain hiirenkorvat, eikä kunnon lehtiä.

    Tämä oli vain minun mielipiteeni lukijana - hyvää juhannusviikkoa <3

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.