Takkatunnelmaa kesäkuussa - toivepostaus takasta

16. kesäkuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta lämpimään perjantaiaamuun!

Tänään mennään suoraan asiaan. Nimittäin meidän olohuoneessa sijaitsevasta takasta on tullut aikaisempiin olohuonepostauksiin kysymyksiä liittyen takan valmistajaan ja malliin. Niinpä ajattelin esitellä tätä takkaa kesän alussa, vaikka nyt ei ihan tuo takan polttamissesonki olekaan päällä. Kyllä viilenevissä illoissa on mukava sytyttää takkaan tuli, jos päivällä ei ole helle meitä hellinyt. Tämän kokoinen takka on kuin tehty 90 neliölle ja lämmittää koko kodin kertapoltolla. Uuteen kotiin muutettaessa poltin keväällä takassa kaksi pesällistä, mutta nyt lämpimien säiden aikaan poltto on jäänyt vähemmälle ja olen lämmittänyt takkaa sateisina päivinä yhden pesällisen verran.

Meidän valkoinen, korkeakiiltoinen takka on kotiutunut Takkacenteriltä kotiimme ja mallin nimi on Susanna. Laatat ovat korkeakiiltoisia ja kiertävät koko takan. Takan mitat on korkeus 174cm, leveys 71cm, syvyys 53cm ja lämmitysala 65m2. Todella kompakti takka meidän kotiin! Itse olen henkeen ja vereen takkaihminen. Kerrotaloasumisessa harmitti, että ei päässyt nauttimaan takan lämmöstä ja tuoksusta, mutta muutos tapahtui paritaloon muutettaessa ja nyt saan polttaa takkaa yllinkyllin. Takan viereen asetin valkoisen Stalan-takkapuun kantotelineen, johon asetan takkapuita valmiiksi kuivumaan.
Oikein mukavaa viikonloppua toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.