Uusi lasi ruokapöydän päällä

11. kesäkuuta 2017Oikein ihanaa sunnuntaita!

Oijoi, muuta ei voi eiliseltä todeta. Kyllä se oli taas ihanaa!! Kun itseään saa toteuttaa rakkaan harrastuksen parissa, niin lopputulos on niin raikastunut mieli, että tällä tunteella jaksaa helposti jatkaa töitä juhannukseen asti ja aloittaa loma juhannuksesta. Eilen oli kuuma ja hikinen päivä, josta muistuttaa hymy kasvoilla, mikä ei meinaa millään omilta kasvoilta poistua. Taas alkaa vuoden odotus kohti ensi vuoden seuraavia karnevaaleja. Kroppa huutaa eilisen jälkeen hoosiannaa, joten tänään ollaan kotona ja otetaan rennosti koko päivä.

Keittiön puolellamme on tapahtunut pientä päivitystä, jota olen unohtanut täällä esitellä. Ruokapöytä sai jo hetki sitten päällensä teetetyn lasin suojaamaan pöydän päällystä naarmuilta. Lasin tilasin mittatilaustyönä Lasiverkkokaupasta, joka toimitti lasin ennätysajassa kotiinkuljetuksella. Lasi on reunahiottu, karkaistu 6mm paksu optiwhite-lasi, jonka halkaisija on pöydän halkaisijan kokoinen, eli 110cm. Pöytälasin valintaan vaikuttaa muutama asia, jotka täytyy huomioida, esimerkiksi pöydän sävy. Jos haluat tumman pöydän päälle suojalasin, niin silloin hyvä valinta on normaali 6mm kirkas lasi. Jos pöytäsi on valkoinen niinkuin meillä se on, ja haluat että lasi ei muuta pöydän sävyä, niin silloin lasiksi kannattaa valita optiwhite -lasi. Optiwhite -lasissa ei ole normaalille lasille ominaista vihertävää sävyä.


Pöytälasi on säilynyt alusta asti ilman naarmun naarmua ja se on kyllä ollut tosi helppohoitoinen, josta on irronnut lika kuin lika. Lasi pysyy paikallaan eikä seilaa pöydän reunan yli. Tytöt on askarrellut ja muovaillut lasin päällä ja lasi on edelleen kuin uusi. Itse suosittelen tätä lasiratkaisua, jos haluat suojata pöytää kulumilta ja osumilta. Minun lasin toimitusaika oli kaksi viikkoa ja ostopäätös oli kyllä erittäin järkevä. 


Terkuin,


4 kommenttia

 1. Bongasin sinut eilen sambaamassa - hyvältä näytti ja iloisuus oikein tarttui <3

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä?! Ihanko tosi? Voi kuinka ihanaa!! <3 Olisin ehdottomasti moikkaillut, jos olisin tiennyt :)

   Poista
 2. Kiitos kivasta vinkistä, siis tuo lasikansi pöytälevyn päällä. Mainio idea! Aion toteuttaa itsekin.

  VastaaPoista
 3. Voisinko kysyä mistä olet ostanut nuo tuolit ?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.