Girlpower ja katosasiaa

28. heinäkuuta 2017


Hyvää huomenta ihanaan perjantaihin!

Se olis p niinkuin perjantai ja viikonloppu pikkuhiljaa käynnistymässä. Mutta sehän tarkoittaa muuten samalla, että ensi viikolla käynnistyy jo elokuu? Ehkä ensimmäistä kertaa tosi pitkään aikaan voin todeta, että heinäkuu on sujunut mukavissa merkeissä ja kulunut ihan mukavaa tahtia, ei liian nopeasti eikä hitaasti. Olisikohan se kesäloma, joka vaikutti siihen tunteeseen? Kiireettömät aamut jäi hyvin mieleen kesälomasta ja se tunne, kun aamusta ei tiennyt mitä päivästä syntyisi. Se oli kyllä aikas kiva fiilis ja kivaa vaihtelua perusarkeen, jolloin joka päivä on aika kellontarkkaan suunniteltu ja organisoitu. Nytkin kun avaa kalenterin, huomaa sitä kalenterin melkein joka päivälle merkattuna jotain raapustusta ja tapahtumaa. Se siitä "elä tässä hetkessä"- ajatuksesta, hih! No, onneksi heinäkuuta on vielä hetki jäljellä ja oikein mukava viikonloppu tiedossa.

Kotonamme on riehunut tällä viikolla oikein kunnollinen girlpower, kun tyttömme ovat aloittaneet taas päiväkodin kesäloman jälkeen ja energiaa on illasta riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Kaikenlaisia juttuja on tullut tyttöjen toimesta kerrottua ja jokaisen kaverin kesäkuulumiset on tullut jaettua minulle ilolla. Lasten innostuneisuus on kyllä yksi parhaimpia juttuja arjessa ja se, kun huomaa miten hienosti päiväkotiin palaaminen sujuikaan. Selvästi ystäviä oli ollut kova ikävä kesäloman jälkeen ja mikäs sen mukavampaa. Iltaisin tytöt ovat viihtyneet vanhemman tytön huoneessa puuteriroosan värisen sänkykatoksen alla omia prinsessajuttuja höpötellen. Girlpower, se on meidän juttu nyt!

Mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.