H niinku huomenta ja pupuilua!

19. heinäkuuta 2017


Oikein ihanaa huomenta!

Täällä sitä aamua käynnistellään, täysin uudella tarmolla kesäloman jälkeen työn ääressä. Töihin paluu sujui tosi smoothisti, koska niin moni viettää tällä hetkellä kesälomaa ja töissä ei kiire paina päälle. Itse olen tammikuusta asti panikoinut ja pohtinut jo ennakkoon uudelle toimistollemme kulkemisia, mutta eihän se nyt ainakaan vielä ole tuntunut ihan oudolta. Ainoa tuntuva muutos on se, että herätys on normaalisti ollut 5.40 aamulla ja nyt sitä jo istutaan siinä vaiheessa bussissa, jolloin aamuherätys onkin jo tuntia aikaisemmin. Ehkä myös nukkumaan meneminen aikaistuu tunnilla väsyn illalla yllättäessä. Sitä vaan oppi lomalla tosi huonon tavan, koska joka ilta tuli valvottua 0.00-2.00 saakka ja eilen oli pakko yrittää mennä nukkumaan jo 22.00. Sängyssä tuli kauan pyörittyä, mutta eiköhän tämä jännitys ja huoli nopeasti katoa, kun uusiin järjestelyihin vaan tottuu ajan kanssa.  Kaikki helpottaa ja sutvaantuu ajan kanssa, niin sitä sanotaan. Yhtään ylimääräistä minuuttia vuorokaudesta ei vähään aikaan kyllä löydy, heh!

Jos nyt työnnetään tunne- ja työasiat hetkeksi sivuun, on hyvä palata omaan kotiin. Meillä tuntuu nimittäin kotona olevan joku pupukausi meneillään ihan huomaamatta. Paljon pupuilua ja söpöilyä, mutta se ei haittaa. Nyt puput ovat jo huomaamatta vallanneet olohuonetta ja omaa työpistettäni. Mutta mikäs sen söpömpää! Työpöydälleni on saapunut meitä ihastuttamaan kaunis pupujuliste, jonka Siluettiverstas on valmistanut. Tarkoitus olisi juliste kehystää jossain vaiheessa, mutta nyt se saa vapaasti vallata työtilaa ja nojailla Gauharin mustavalkoiseen muistitauluun, johon tyttömme julisteen laittoivat esille. Sen oli siis tarkoitus mennä jommankumman tytön huoneen seinälle tai lipaston/pöydän päälle, mutta julisteesta tuli niin kova tappelu, että teimme kompromissin ja laitoimme sen meille kaikille esille äidin työpöydälle. Loppu hyvin, kaikki hyvin!Oikein ihanaa loma- tai työpäivää toivottaen,


6 kommenttia

 1. Ihana pupujuliste! Mä rakastan pupuja sisustuksessa! <3
  Miulla alkoi työkokeilu viime viikon maanantaina ja sain luvan personalisoida työpistettäni, joten kotoota lähti matkaan suosikki teekuppini ja harmaa pupupehmoni maskotiksi ja työpöydän nurkkaa sulostuttamaan!

  Rentoa töihinpaluuta ja toivottavasti unirytmisi mukautuu nopeasti takaisin arkirytmiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin olemme taineet vähän jäädä koukkuun näihin söpöihin pupuihin. Kunhan ne ei minun makuuhuoneeseen kotiudu niin sitten kaikki on hyvin :D

   Kiitos ihana! Ihanaa työpäivää :)

   Poista
 2. Ihana pupunkuva:)Ihana paita ja toinenkin vaalean punainen,mistä olet ne
  hankkinut? Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi!

   Tuo sinivalkoinen paita on ostettu keväällä H&M:n kokoelmasta ja vaaleanpunainen Zarasta.

   Poista
 3. Onpa söpö tuo juliste! Kerrotko miten saat lastenhoidon järjestymään kun töihin lähtö on noin aikaisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on hyvä tukiverkosto takana ja apua saa tarvittaessa :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.