Kesän roosa luottomekko - Lumoan Selina

17. heinäkuuta 2017

Hyvää huomenta ihanaiset lukijat!

Tämä kesäaika tuntuu olevan tänä vuonna yhtä juhlaa, kun tiedossa on lasten ja sukulaisten syntymäpäiviä, ystävien ja heidän lapsien syntymäpäiviä ja muita yhtä mukavia juhlia. Ja miksikäs ei, kesähän on parasta aikaa juhlia ja järjestää juhlia ulkotiloissa säiden salliessa. Mikäs sen mukavampaa on, kuin pystyttää juhlateltta pihalle, kattaa sen alle pöytä koreaksi ja juhlia esimerkiksi ystävien kanssa lämmintä kesää. Itsekin olen suunnitellut pitäväni kivat kesäjuhlat omalla terassilla ehkä elo-syyskuun aikana. Elokuussa voi tietenkin kesä olla jo ohi, mutta heinäkuu tuntuu kaikilla olevan niin kiireistä aikaa, vaikka lomat on päällänsä. Lomasuunnitelmat on jo hyvissä ajoin tehty, joten vapaita viikonloppuja ei juhlille löydy. Siksi elokuu/syyskuu on paljon helpompaa aikaa pitää omia juhlia, kun lomat on jo loppuneet ja normaali arki alkanut.

Kerran kesällä juhlitaan, on juhliin mukava pukea päälle jotain kotimaista ja kaunista. Päätin nimittäin jälleen kerran turvautua tuttuun ja turvalliseen merkkiin, eli Lumoan ihanaan mallistoon ja vanhan roosan väriseen mekkoon. Omasta kaapista löytyy vain muutama mekko nykyisin, koska olen myynyt isoksi jääneitä mekkoja pois. Tälläkin kertaa päätin kasvattaa mekkovarastoa jollain tyylikkäällä ja kauniilla mekolla, jolloin tukeuduin Lumoan apuun ja hankkisin heiltä ihanan, vanhan roosan värisen Selina-mekon, joka oli aikaisemmin kesäkuussa tullut heidän omaan nettikauppaan myyntiin. Selina on yksinkertaisen tyylikäs pitsimekko. Materiaalina toimii paksumpi 95% orgaaninen puuvilla – 5% elastaani. Mekko on kyllä niin mukava päällä, että kyllä se taas yhdeksi suosikiksi muodostui heti ekalla käyttökerralla! Töissä olen mekkoa jo muutaman kerran päällä pitänyt ja asiakkailla käydessä se on ihastusta aiheuttanut. 

Ihanan kesäisin terveisin,3 kommenttia

 1. Hei Padmerine!

  Tämä ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta olisin kysellyt kokemuksia vaaleasta Pappelina-matosta eteisessä. Onko matto säilynyt teillä hyvänä vuosien saatossa? Itselläni on ollut nyt neljä vuotta Elloksen Ränder-matto, joka on vähän niin kuin halpisversio Pappelinasta, ja se on mennyt tosi huonoksi neljän vuoden aikana. Kuteiden välissä oleva lanka on rispaantunut ja muoviosatkin ovat aika lailla tummuneet. Harkitsenkin nyt Pappelinaa tuon maton tilalle.

  Tullaanko teillä rattaiden kanssa sisälle tai tuleeko matolle muuten kuraa paljon? Kiitos jo etukäteen jos viitsit vastailla ja kivaa kesän jatkoa!

  Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mia!

   Matto oli alusta asti erittäin hyvä ostos! Päivääkään en ole katunut sitä enkä myöskään värivalintaa. Matto on pysynyt erittäin hyvänä ja mitään purkaumia tai muuta ole huomattavissa missään. Matto on myös maailam helpoin pestä ja pitää puhtaana. Suosittelut! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.