Kuka uskaltaa käyttää valkoista - kellojen viemää

31. heinäkuuta 2017


Mukavaa huomenta heinäkuun viimeiseen päivän ja aikas kauniiseen maanantaiaamuun!

Tänään päivää starttaillaan aamusta aikaisin bussista käsin. Toimistoväki alkaa pikkuhiljaa palaamaan takaisin töihin kesälomilta ja monet vielä nauttivat kauniista kesäsäistä. Aamuisin ainakin pienen muutoksen on huomannut bussiin hyppäessä, koska istumapaikkoja on alkanut olemaan bussissa jo vähemmän jäljellä. Itse en hyppää keskustasta kyytiin, vaan joudun ajamaan autolla 4 kilometrin matkan bussipysäkille, jonka viereen autoni jätän. Tällä pysäkillä bussissa on jo aika määrä ihmisiä ja mitä myöhemmin töihin lähtee, sitä vähemmän ihmisiä kyytiin mahtuu. Muistatteko kun pari kuukautta sitten panikoin sitä ärsyttävää pahoinvointia, joka itseäni bussissa aina vaivaa? Siihen on tullut muutos, kun huomasin suuren eron olevan siinä, hyppääkö bussiin tyhjällä vai täydellä vatsalla. Olen pyrkinyt pahoinvointia helpottamaan syömällä bussissa jotain sokeripitoista, jolloin paha olo jää kyllä tulematta. Jos muita vinkkejä on teillä tiedossa, niitä saa ilomielin minulle jakaa.

Arvatkaas mihin olen tämän kesän aikana hurahtanut ensimmäistä kertaa elämässäni? No kelloihin. Nyt en tiedä mistä tuulee, mutta kellot on alkanut itseäni todella paljon kiinnostamaan ja nyt siis puhutaan sellaisista normaaleista rannekelloista, ei mistään tuhannen euron kalliista kelloista. Ikinä en ole ollut millään tavalla kelloihminen, vaan olen käyttänyt varmaan viimeisen seitsemän vuoden ajan samaa Guessin kelloa. Mutta tänä kesänä siihen tuli muutos, kun läpinäkyvästä kellorasiastani löytyy nykyään jopa 5 erilaista kelloa. Isoksi suosikiksi on löytänyt tiensä tämä Daniel Wellingtonin valkoinen, hyvin yksinkertainen ja tyylikäs valkoinen kello. Rannekello, joka sopii joka tilanteeseen, töihin ja vapaa-aikaan. Valkoinen kello on kyllä tyylikäs valinta, tykkään!
Nauttikaa ihanasta maanantaista ja heinäkuun viimeisestä päivästä. Kuullaan taas seuraavan kerran elokuun puolella!


2 kommenttia

 1. Niin kaunis kello!! <3 <3
  Äkkiseltään tulisi mieleen, että valkoinen kello ei kannata olla kädessä jätkänkynttilää sytyttäessä tai pesäpalloa pelatessa, mutta muuten se kai menee touhussa kuin touhussa :)

  Onko tuossa sinun DW:ssä nahkaranneke vai jotain muuta materiaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeassa olet :D Ranneke on valkoista nahkaa ja on kyllä pysynyt hyvänä. Tuntuu kädessä todella kevyeltä ja näyttää tarpeeksi sirolta.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.