Maanantaimood ja Helsinkiin muutto

9. heinäkuuta 2017


Hyvää huomenta!

Maanantaimood - sellainen fiilis tänä aamuna. Ai miksi? No heräsin aamulla siihen, että nousin ylös ja olin lähdössä töihin. Kyllä sitä lomalla ajatukset menee kyllä ihan sikinsokin ja oikeasti heräsin aamulla ihan tokkurassa, kävin pesemässä hampaat ja ihmettelin miksi en ollut laittanut vaatteita valmiiksi. No kuka niitä nyt lomalla laittaisi, saatika sitten sunnuntaina. Kaksi viikkoa lomaa takana ja selvästi sitä olisi jo orientoitunut palaamaan töihin. Ehei, ei vielä! Viikko vielä aikaa nukkua aamusta pitempään, jos sitä nyt vaan saisi nukuttua ja rentouduttua.

Olisiko ajatukset sotkenut sitten uudella toimistollamme vierailu keskiviikon jälkeen? Kuten keväällä kerroin, on meidän työpaikan toimisto sijainnut Espoon Kilossa ja lomani aikana toimistomme siirtyi ja muutti Helsingin keskustaan, jolloin oma työmatkani piteni aikalailla. Sitä jotenkin nyt jo stressaa tulevaa töihin ja töistä pois kulkemista, koska tähän asti olen sutjakasti päässyt omalla autolla puolessa tunnissa Kiloon ja viikon päästä sitä pitäisi aloittaa ensimmäistä kertaa elämässä bussimatkustaminen työpaikalle. Puolen tunnin matka piteneekin puoleentoista tuntiin. Itse olen tunnetusti pieni Stressi-Erkki, eli ennakkoon mietin ja pohdin tälläisiä muutoksia ja miten ne vaikuttavat omaan elämään, vaikka tiedän sen olevan täysin turhaa ja tarpeetonta. Mutta minkäs sitä itselleen voi. Kaikki tulee varmasti sujumaan hienosti, vaikka työpäivän pituus venyykin matkustamisen takia alusta ja lopusta. Nämä on sellaisia asioita mihin itse ei voi vaikuttaa ja pitäisi muistaa, että muutos on joskus hyvä juttu. Uusi toimisto, uudet ihmiset ja uudenlainen elämä koittaa vähän yli viikon päästä. Eihän se nyt olekaan niin huono juttu, vai mitä? :)








Hieman ailahtelevin mutta niin lomafiiliksillä,


3 kommenttia

 1. Nautitaan kesästä&lomasta ja kiireettömistä hetkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, todellakin nautitaan. Ihanaa kun on lämmin ja aurinko paistaa :)

   Poista
 2. Otsikosta saa vähän harhaanjohtavan kuvan, ihan kuin olisitte muuttamassa Helsinkiin. Mutta se olikin työpaikka..

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.