Shhh - oma aika

2. heinäkuuta 2017


Oikein ihanaa huomenta ja mukava vähdä, kuulla ja tavata teitä myös heinäkuun puolella!

Tässä ollaan jo lähempänä kohta joulua ja uutta vuotta kuin mitä tämän vuoden käynnistymistä. Vuosi vaihtui yli puoli vuotta sitten ja tuntuu kuin se olisi ollut vasta hetki sitten. Muistan miettineeni uutena vuotena, että tästä vuodesta tulee jotain tosi erilaista ja siltä se alkaa vähän näyttäytyäkin. Katsotaan missä tunnelmissa loppuvuosi mennään ja mitä yllätyksiä se tuo tullessaan. Toivottavasti jotain positiivista ja mukavaa.

Akkuja piti ladata viikonloppuna ihan urakalla ystävien seurassa mökkireissun parissa, niinkuin viime postauksessa kerroin. Harmillisesti tämä reissu jouduttiin siirtää eteenpäin, mutta onpahan mitä taas yksi viikonloppu mitä innolla odottaa. Kesä, meri, parhaat ystävät, hyvää juomaa ja ruokaa. Muuta sitä ei onnistuneelta viikonlopulta voi vaatia. Ihminen tarvitsee hetken omaa aikaa tehdäkseen asioita joista tykkää. Ensimmäinen kesälomaviikko on ainakin itselleni nostanut ison hymyn kavoille ja se varmasti näkyy kauas. Sama fiilis oli kesäkuun alussa Helsinki Sambakarnevaalien jälkeen ja sama fiilis jatkuu myös tämän viikonlopun jälkeen. Paljon lomaa ja omaa aikaa vielä jäljellä.

Mitä se oma aika sitten on? Jotkut vihaavat sitä sanaparia, toiset taas korostavat. Sillä nimellä löytyy aikakauslehti, siitä puhutaan keskustelupalstoilla ja jotkut kokevat vanhemmuuden estävän oman ajan ottamista. Mikä on sopiva määrä omaa aikaa? Siitä nyt voi keskustella vaikka kuinka paljon ja mielipiteitä löytyy joka suuntaan, niin erilaisia me ihmiset olemme. Oman ajan ottaminen on itsensä kuuntelua ja tutkiskelua ja itse koen tarvitsevani sitä aika ajoin. 80 prosenttisesti vietän omaa aikaa liikunnan ja parhaimpien ystävien parissa, mutta joskus sitä on ihan hyvä olla myös ihan yksin. Tällöin sitä helposti uppoutuu oman sohvan uumeniin, laittaa musiikin korville ja lemppari sisustuslehdet viereen. Näin tein myös tällä viikolla ja samaa ajattelin toteuttaa myös huomenna käynnistyvällä viikolla.

Jos ei nyt niin milloin sitten?

Ihanaa sunnuntaita toivottaen,TallennaTallenna

2 kommenttia

  1. Oma aika on välillä parasta aikaa <3 Ja kyllä niitä hetkiä ihan itselleen pitää minusta suodakin <3 Vaikka just musiikkia kuunnellen tai omaa suosikki lehteä lukien :) Kivaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  2. Oma aika on tärkeää. Lasten kanssa touhuaminen ja työt vievät välillä mehut täysin ja on rentouttavaa saada tehdä hetken aikaa omia juttuja omaan tahtiin. Välillä taasen on mukavaa viettää yhdessä aikaa miehen kanssa kaksin. Miten teillä vietetään parisuhde aikaa?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.