Tartu itseäsi niskasta kiinni!

23. heinäkuuta 2017


Heippahei!

Olipahan viikko! Kyllä lomalta paluu voi olla raskas juttu ja ainoa syy siihen on pitkiin yöuniin lomalla tottuminen. Tämä viikko on vedetty lävitse muutaman tunnin unilla per yö ja siirtymä olikin vähän vaikeampi juttu kuin ajattelin. Jostain kumman syystä illalla uni ei kumminkaan tule niin aikaisin, kun sitä olisi toivonut, vaikka herätys olisikin ollut jo 4.30 kukonpierun aikaan. Jotkut pystyvät myös bussissa nukkumaan matkustusajan, mutta itseni pitää istua bussin etupenkeillä ja tuijottaa tietä tarkasti, jotta en ala tyhjällä vatsalla voimaan pahoin. Ihana matkapahoinvointi, siitä on iljettävä kärsiä. Voi kun pystyisikin esimerkiksi lukemaan kirjaa tai ottaa pienet nokoset yli tunnin kestävällä bussimatkalla, mutta ei onnistu ei. Onneksi viikonloput on keksitty sitä varten, että aamuisin voi vaan olla ja nauttia kiireettömästä aamusta. Kello 4.30 sitä viikonloppuisin kääntää vain kylkeä ja jatkaa mukavia unia lämpimän peiton alla.

Täällä ajateltiin tänään ottaa itseä niskasta kiinni oman kodin suhteen ja tarttua vasaraan. Kodin taulujen asettaminen seinälle on jäänyt niin hakoteille viime aikoina, joten eikun tuumasta toimeen ja nauloja seinään laittamaan. Olen ehkä tietoisesti siirtänyt tätä urakkaa jo kohta puolella vuodella, koska halusin hetken asua kodissa ja miettiä tauluille sopivia paikkoja, jossa ne sitten olisi ja pysyisi tuomiopäivään asti. En halua "turhaan" tehdä seiniin reikiä ja todeta viikon päästä, että väärään paikkaan tuli reikä tehtyä. Vaikka tässä asunnossa ollaan jo maaliskuusta asti asuttu, olen halunnut seiniä suojella ja pitää kodin kunnossa. Nyt kuitenkin lattialla ja sängyn päällä lojuavat taulut saavat kyytiä ja päätyvät seinille roikkumaan. Vasara käteen ja hommiin!8 kommenttia

 1. Taulut ovat sellainen asia kotona,että pitää aika tarkkaan harkita mihin reikiä tekee.Mulla on myös käytössä yksi Ikean tauluhylly,pidän siinä valokuvia ja voi siis vaihdella kehysten paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen samaa mieltä! Ei sitä millään viitsi seiniin reikiä tehdä turhaan ja jälkeenpäin niitä korjailla.

   Mukavaa päivää! :)

   Poista
 2. Minä käytän nykyään 3 M Command teippiä/ kiinnityspaloja joilla pysyy isokin taulu seinässä. Niitä myydään eri painoisille tauluille. Ja kun laittaa 1,3 kg painoiselle tarkoitettuja muutaman teipin niin kyllä pysyy ja mikä parasta ei jätä jälkiä, mikäli haluaa paikkaa vaihtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo teippi-idea on todella hyvä ratkaisu! Silloin ei tarvitse seiniä hajoittaa ja tehdä turhia jälkiä 👍

   Poista
 3. 3MCommand tauluteipeille täältä myös iso suositus! Meillä on nykyään kaikki taulut ja kuvat seinillä kiinni noilla ja on ihan huiput! Kun haluaa siirtää taulun paikkaa niin se onnistuu jälkiä jättämättä.

  Tsemppiä aikaisiin aamuihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan huippu vaihtoehto seinien rei´ttämiselle. Joten iso peukku sille!

   Mukavaa viikkoa toivottaen! :)

   Poista
 4. Asutteko keskenään lasten kanssa?

  VastaaPoista
 5. Moi Saija! :) Apteekeista saa pahoinvointirannekkeita, jotka auttavat nimenomaan tuohon mainitsemaasi matkapahoinvointiin. Ne ei maksa kuin parikymppiä, joten aina kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.