Teetetty pupuvalaisin ja nalletaulu tytön huoneessa

3. heinäkuuta 2017


Oikein mukavaa heinäkuun ensimmäistä kokonaista viikkoa ja maanantain aloitusta!

Miten teillä on heinäkuu käynnistynyt? Moni on ehkä aloittanut kesälomansa ja nauttinut ihanan aurinkoisista säistä. Tämä on kyllä ollut hyvin poikkeuksellinen kevät ja kesä ja toivon, että sama poikkeuksellisuus jatkuisi ihan elokuun loppuun asti. Kun syyskuun ensimmäinen päivä käynnistyy, toivon saavani laittaa päälle lämpimän neuleen ja hyppää viltin alle lukemaan lempparikirjoja iltojen hämärtyessä. Pahoillani kahden kuukauden harppauksesta, mutta itse odotan innolla syksyä ja sen mukana tuomia pieniä ja kivoja muutoksia. Onneksi siihen on vielä pitkä aika ja edessä vielä monta muistorikasta päivää. Mitä itse odotan heinäkuulta? Lämpöä, Asuntomessuja, lasten kanssa puuhailua, mukavia juttuja sisustuksen parissa ja muutamaa ylläripylläriä. Ensimmäinen lomaviikko on nyt vietetty, kaksi viikkoa jäljellä ja viikko sitten syksyllä. Loman aikana on myös hyvä suunnitella blogia, blogin jatkoa ja oman kodin ilmettä. Johan sitä pitää blogin kautta alkaa kohta jo syksyä miettiä. Jos hetken kumminkin vielä malttaisi, koska nyt pitää nauttia juuri siitä mitä itsensä ympärillä on ja tapahtuu, nimittäin kesästä.

Kerran tässä ollaan viikko lomailtu, on sitä keretty myös hetki kotonakin oleilemaan ja puuhailemaan. Vanhemman tytön huoneessa emme ole blogin puolella pitkään aikaan vierailleet, joten tänään voisimme sinne suuntaan kurkkia. Tytön oma huone on ihan samassa kokoonpanossa kuin tähänkin mennessä ja huonekaluja en ole pyöritellyt uuteen uskoon huoneen toimivuuden takia. Ainoastaan pieniä mausteita on huoneeseen tullut lisäiltyä ja kaksi maustetta löytyy nyt valkoisen kirjoituspöydän ja samaa sarjaa olevan yöpöydän päältä. Tilasin meidän vanhemmalle tytölle Siluettiverstaasta Miffy-tyylisen pupuvalaisimen, joka kiinnitetään seinään. Halusin pupun pitävän valojohdosta kiinni ja ikään kuin iso pupuli kannattelisi vaaleanpunaista ilmapalloa kädessään. Ilmapallo-osio on maalattu vaaleanpunaisella liitutaulumaalilla, joten siihen voisi halutessaan kirjoittaa oman tervehdyksensä.Lopputulos on täydellinen ja juuri sitä mitä halusin. Nyt kummankin tytön huoneesta löytyy pupu-aiheisia juttuja, joista selvästi kumpikin tyttö on kiinnostunut ja innostunut.


Mukavaa päivää toivottaen,
2 kommenttia

  1. Aivan ihana valaisin! <3 Siluettiverstas on kyllä huippu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valaisin on ihan tyttöjen mieleen ja juuri sitä mitä tilasin :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.