Telttailua

5. heinäkuuta 2017


Hyvää huomenta!

On ilmoja pidellyt. Aika kylmiä sellaisia. Onnea Sodankylä +26 asteen lämpötiloista. Meillä mittari näytti eilen 16 astetta ja tässä kun juuri hyppään bussiin ja matka alkaa kohti Helsinkiä, lämpötilamittari näyttää ulos +11 asteen lukemia. Onpahan meno ja meininki, varsinainen muutos hienoihin säihin. Eilen lenkillä käydessä minulla oli kylmä verkkaritakin kanssa. Tänään aamulla startatessa mietin jo ottavani mukaan paksumpaa takkia, koska tänään olisi kuvassa aamusta heti ulkoilua Helsingin keskustassa vähissä vaatteissa. Toppatakki sai jäädä varastoon odottamaan ensi talvea. Ilmoja on pidellyt todellakin ja juuri hetki sitten radiossa kerrottiin sään vaan kylmenevän. Pistää väkisinkin vähän naurattamaan, koska viime postauksessa mainitsin syyskuun ja lämpivät villaneuleet. Eilen sitä kyllä illalla istuskelin kotona viltin alla villasukat jalassa, joten ei tässä kaukana villaneuleiden käyttöönotosta olla näin heinäkuussa. Asennekysymys!

Kerran päivät ja yöt ovat nyt niiiin kylmiä täällä Etelä-Suomessa, että säät ei salli ihan kauheasti ulkona puuhailua, olen kehitellyt kaikenlaista aktivitettia sisätiloihin. Kovassa käytössä koko kesän on ollut nuoremman tytön huoneesta löytyvä Alice&Foxin vaaleanpunainen leikkiteltta. Itse vähän jänskäsin, että mahtuuko se mihinkään esille, koska tämä teltta vaatii aika paljon tilaa ympärilleen. Onneksi hyvä paikka löytyi jo aikaisemmin tytön huoneen nurkkauksesta, niin kauan kun hän pärjää vielä ilman kirjoituspöytää. Sitten joskus kun kirjoituspöytä hänenkin huoneeseen kotiutuu ja vaatii tilaa huoneesta, on helppo laittaa teltta kasaan ja siirtää se jonnekin muualle. Nyt se on lapsilla kovassa käytössä.Mukavaa keskiviikkoa toivottaen,TallennaTallenna

3 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.