Toivepostaus - kotimme vaalea laminaatti

14. heinäkuuta 2017


Hyvää huomenta pehmis-perjantaihin!

Näin omat tyttöni tätä päivää kutsuvat. Pehmis-perjantai eli viimeinen viikonloppu kesälomaa. Voihan beba! Kyllä tämä loma meni kiireen vilkkaa. Ainakin itse voin sanoa saaneeni lomalla paljon aikaan ja loma ei mennyt pelkäksi oleiluksi. Tämä kesäloma tuli vietettyä tehokkaasti kuntoillen, kotia laittaen ja paljon ulkona aikaa viettäen. Juuri sitä, mitä uskalsin kesälomalta toivoa. Kun loma loppuu, on vielä viikko kesälomaa jäljellä syksyllä varastossa. Aikaa lomailulle en ole vielä miettinyt, mutta lokakuu voisi olla mukava aika viikko lomailla tai sitten vasta joulukuussa vähän ennen joulun aikaa. Paljon vaihtoehtoja ajankohdalle ja onneksi mitään kiirettä asiaa päättää ei ole. Olisi kyllä aivan ihana lähteä jonnekin muutaman päivän reissulle raikastamaan mieltä ja kehoa, esimerkiksi vaikka Islantiin tai jonnekin kaupunkilomalle. Nooo.. aina voi unelmoida :)

Toiveilla jatketaan täällä blogin puolella ja vastaillaan usein kysyttyyn kysymykseen, eli mitä materiaalia kodin lattia on. Kotimme lattia on muuten joka huoneessa samaa materiaalia, mutta keittiö ja eteinen on vaihdettu olemaan tummaa lattialaattaa. Muuten kotimme lattia on Lamellon vaaleaa laminaattia, joka on näin melkein puolen vuoden käytön jälkeen osoittautunut ihan mahtavaksi materiaalivalinnaksi. Lattiaan ei ole jäljen jälkeä tullut, paloja ei ole mistään kohtaa laminaattia irronnut ja sukat eivät ole menneet rikki laminaatin takia. Aluksi mietin lattian väriä, mutta kuukauden kodissa asuttua olen äärimmäisen tyytyväinen, että lattiasta ei tullut valkoista. Valkoinen, vanhan kodin laminaatti oli kyllä ulkonäöltä aivan ihana, mutta se vaati niin paljon siivousta ja huolenpitoa, että jälkeenpäin ajateltuna tämän kodin lattian väri on enemmän kuin upea.


Kesäisin viikonlopputerveisin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.