Toivepostausten sarja - käyttökokemuksia Söderhamn sohvasta

16. heinäkuuta 2017


Huomenta!

Se olis niinkuin loppu, nimittäin loma. Harmittaako? Noh, ei kyllä oikeastaan. Tämän(kin) kesän säät on ollut kaikkea auringonpaisteesta rakeiden kautta kaatosateeseen yhden tunnin aikana, joten aika ailahtelevainen kesä ollut. Alkukesästä mietin, että ostaako sitä lapsille ihan älyttömästi kesävaatteita, koska toissakesänä niin tein ja sitten jäi melkein kaikki käyttämättä kylmien ilmojen takia. Laskin, että tänä kesänä tuli kesämekkoa lapsille puettua noin 10 kertaa. Enemmän kuin edellisinä kesinä, mutta kunnon hellettä ei tällä kesälomalla tullut koettua. Mutta ei haittaa! Sitä enemmän nautimme kaikesta puuhailusta, ystävien ja sukulaisten kanssa kahvittelusta ja hitaista aamuista.

Tämän viikon toivepostauksen päättää tämä postaus, jossa käsitellään omia kokemuksia Ikean Söderhamn - sohvasta viimeisen puolen vuoden ajalta. Sohva saapui aikalailla heti tänne muutettuamme ja se on ollut tietenkin jokapäiväisessä käytössä. Tasan kerran olen joutunut päälliset irrottamaan istuintyynyistä ja käyttämään ne pesukoneen kautta. Mitäs tästä ajasta on jäänyt käteen mietteitä liittyen kolmen istuttavaan sohvaan?

+ ulkonäkö
+ helppohoitoisuus (irrotettavat päälliset)
+ väri
+tyynyjen paikallaan pysyminen
+ tyynyjen muotojen ja ryhdin säilyttäminen
+ muunneltavuus
+ uusien kankaiden hankinta Bemtz:ltä

- keskelle aukottuminen ( istuintyynyt siirtyvät hieman sivuille ilman käsinojia)
- sohva nitisee hiemanToivottavasti näistä plussista ja miinuksista on jotain hyötyä. Itse en löydä sohvasta tämän käyttöajan jälkeen oikein mitään negatiivista sanottavaa.


Terveisin,

4 kommenttia

 1. Teillä on kyllä niin kaunista ja takkatuli tuo ihanan kotoisan tunnelman <3 Itsellä hyvin samansuuntaiset kokemukset samasta sohvasta, meillä käytössä ollut jo yli kaksi vuotta. :D Tsemppiä työhönpaluuseen ja toivotaan, että aurinkoiset kesäpäivät vielä jatkuisivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana! Olen kyllä niin tyytyväinen tähän sohvavalintaan ja toiset päälliset houkuttaa pahasti ;)

   Poista
 2. Ihanan harmoonista ja pehmeää. Sana sohva harkinnassa, joten kiitos postauksesta. Saako kysyä mikä on tuo olohuoneen pehmeältä näyttävä matto? Makuuhuoneeseen suunnitteilla joku tuon tapainen. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Matto on VM Carpetin valkoinen Hattara-matto koossa 200x300cm. On niin ihanan tuntuinen jalkojen alla, suosittelen!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.