Uusia kuvakulmia -tv-tasona Ikean Bestå ja totaaliväsy

30. heinäkuuta 2017


Voihan sunnuntai!

Huhheijaa! Kuka se tällä viikolla täällä blogissa sanoi, että väsymys ei tunnu missään ja olen täysin aamuihminen pärjäämällä ihan vähillä yöunilla? En tunnusta, vaikka pitää paikkansa. Taisi sitten kumminkin jonkin verran parin viikon takaisen aamuheräämisten muutos ollut tehnyt teränsä, kun tänään aamulla herätessäni huomasin nukkuneeni vaivaiset 11 tunnin yöunet heräämättä kertaakaan. Taisi kroppa ja pääkoppa tarvita pitkät prinsessaunet, jotta sitä taas jaksaa toimia kunnolla. Olen kyllä rääkännyt omaa kehoa myös liikunnan parissa enemmän kuin pitkään aikaan, joten ehkä tämä oli sellainen palautumisyö monesta asiasta. Yksi huono puoli myöhään heräämisessä on. Nimittäin päivä on jo niin pitkällä, että sitä olisi heti aamusta kerennyt vaikka mitä puuhaamaan. Pyh, taidanpa keittää kahvit ja puurot ja hyppää hyvällä omatunnolla ylös ja ulos aamupalalle.

Hei arvatkaas mitä? Kohta sitä on jo tullut tässä asunnossa asuttua vaikka kuinkas kauan ja yhtenä päivänä tajusin, että enpäs ole koskaan ottanut kuvia olohuoneesta niinkuin toisinpäin. Eli aina sitä tulee kuvattua sitä puolta olohuoneesta, jolla sohva sijaitsee, mutta tv-taso on jäänyt huomiotta ihan kokonaan. No mutta homma korjataan tänään kuntoon, kun tällä viikolla otin kameran käteen ja kuvasin olohuoneen toista puolta, jolla Ikean korkeakiiltovalkoinen tv-taso sijaitsee. Taustaseinä on tapetoitu kiiltävällä, modernilla tapetilla, joka jatkuu keittiöön asti. Lehtiteline pääsi tv-tason viereen ja lehtimäärä tuntuu lisääntyvän koko ajan lupaavaa tahtia.
Nautinnollista sunnuntaita toivottaen,


6 kommenttia

 1. Kiva nähdä myös uusia nurkkia kodistasi! <3

  Sitä rupesin miettimään, että olisiko sinulla naapuristossa ketään niin hyvää naapuria, että voisitte miettiä kimppakyytiä Stadiin ja yhdistää työmatkaa?

  Voimia tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)

   No en kyllä ole edes miettinyt tuota vaihtoehtoa, joka olisi kyllä niin mukavaa. Täytyypä alkaa huudella jossain, kiitos siis vinkistä! <3

   Poista
 2. Oletko miettinyt tuohon television yläpuolelle peiliä vaakatasoon? Nyt huone kylpee vielä valossa, mutta pian on jo syyskuu ja peilin kautta heijastuva valo tekee taas ihmeitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi!

   No enpä ole miettinyt, mutta sen jo huomasi tänään sateisena aamuna, että pimeää oli kuin sanonko missä näin viiden aikaan aamulla. Että ideana olisi kyllä ihan mahtava, kiitos siis siitä :)

   Poista
 3. Heippa! Mistä tuo teidän olkkarin matto on?:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.