Vaaleanpunaisia Poppy-unia ja jännän äärellä

7. heinäkuuta 2017


Oikein kaunista viikonlopun aloitusta!

Täällä ollaan kesälomaa keritty kohta parin viikon ajan viettää ja vielä olisi ensi viikko jäljellä. Lomalla on kyllä ollut todella mukavaa ja aikaa rentoutumiselle ollut enemmän kuin tarpeeksi. Olemme hyödyntäneet kesälomaa vierailemalla monella eri maatilalla ihastelemassa erilaisia koti- ja maatilan eläimiä. Myös Korkeasaaren reissu olisi ensi viikolla edessä. Viime vuonna vierailimme Tallinnan eläintarhassa, jossa pääsee eläimiä ihastelemaan läheltä. Tietenkin eläimien olosuhteet ovat paljon huonommat kuin mitä ne Korkeasaaressa on. Siksi onkin ihan mukava käydä Korkeasaaressa pitkästä aikaa ja tytöt varmasti tykkäävät. Ensi viikoksi on siis muutama paikka vielä käymättä ja sitten kesäloma alkaakin olemaan itsellä loppusuoralla. Tuli sitä tällä viikolla keskiviikkona vierailtua työpaikallakin, koska oli mukava käydä kurkistamassa meidän uutta toimistoa Helsingin keskustassa. Matkan agenda oli kyllä ihan toinen ja erittäin jännittävä, mutta siitä ja sen lopputuloksesta sitten enemmän loppukuusta täällä blogin puolella kuvien kera.

Koska mukavaa kesää tässä vietellään, on kodissamme kesäfiilis vain kasvanut ja kasvanut. Ensi kuun lopussa alkaa jo syksyiset fiilikset saapumaan, joten kesästä ja hempeistä kesäväreistä on erittäin mukava ottaa kaikki irti. Hempeitä värejä tuli käytettyä makuuhuoneen puolella, kun lisäsin sänkyyn kauniit Finlaysonin Poppy-pussilakanat vaaleanpunaisen värissä. Olen aina tykännyt pirtsakoista lakanoista ja nämä tuovat kyllä hyvän mielen itseni sukeltaessa unten maille. Mukavaa vaihtelua yksivärisille lakanoille ja kesäinen piristysruiske makuuhuoneeseen. Jos makuuhuoneeseen haluaa jotain tosi tyttömäistä ja pirtsakkaa fiilistä, on nämä satiinipussilakanat hyvä valinta.

Mukavaa ja kesäistä viikonloppua toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.