Viikko täyttä tykitystä ja olohuoneen marmorinen sohvapöytä

10. heinäkuuta 2017


Heipsankeikkaa kaikille!

Viimeinen lomaviikko on käynnistetty ja tänään aamusta en ollut lähdössä töihin, niinkuin eilen yritin. Ai vähänkö vieläkin naurattaa? No ehkä pikkaisen. Koska viimeinen lomaviikko on käynnistetty, ajattelin käynnistää blogissa myös toiveviikon, eli vastata postauksin kysymyksiin, joita aina silloin tällöin minulle esitetään. Tämä on ihan kiva toteuttaa ja toivottavasti se auttaa myös teitä, jos joku pintamateriaali, huonekalu tai esine kodissani on jäänyt mietityttämään, että mistäs päin olen sen hankkinut. Näitä usein kysyttyjä kysymyksiä aina välillä tulee ja niihin on ihan mukava tässä viimeisellä lomaviikolla vastailla.

Tänään tutustutaan tarkemmin olohuoneen valkoiseen marmorisohvapöytään. Pöytätaso on siis valkoista marmoria ja runko valkoista terästä. Pöytä on InLivingin Carrie-sarjaa ja sitä löytyy myös neliön muotoisena, apupöytänä ja yäpöytänä monessa eri väriyhdistelmässä. Pöytää myyvät monet eri jälleenmyyjät Suomessa. Itse hankin pöydän viime vuoden puolella ja siitä asti olen pöydän ostamisesta ollut enemmän kuin tyytyväinen. Helppohoitoisempaa pöytää saa etsiä ja siitä en kyllä pitkään aikaan luovu. Sohvapöytään ei ole tähän mennessä tullut jäljen jälkeä eikä naarmun naarmua, joten se on todella hyvin kestänyt lapsiperheen kulutusta.Mukavaa työ- ja lomaviikkoa toivottaen,


1 kommentti

  1. Hei!

    Mulla yksi postaus ehdotus vielä. Tuossa jokin aika sitten sulla postauksena oma aika. Tuli sitten mieleen, että miten teillä vietetään perheen yhteistä aikaa ja miten parisuhde aikaa? Mitä asioita tykkäätte tehdä perheen kanssa ja mitä miehen kanssa kaksin ja miten hoidatte parisuhdettanne?

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.