Blogin uutta ilmettä ja valokuvaussessio

6. elokuuta 2017
Oikein ihanaa ja rauhallista huomenta!

Onpas sitä jo tässä vaiheessa mukava viikonloppu takana. Paljon on tullut puuhailtua lasten kanssa ja itseasiassa olemme olleet enemmän kuin ahkeria kotona, kun olemme laittaneet terassia kuntoon, käyty metsässä marjastamassa ja sienessä, käyty kesävaatteita läpi ja kahviteltu hyvässä seurassa. Tälläisiä viikonloppuja sitä mielellään toivoo lisää ja väkisinkin tulee mieleen, että miksi sitä oikeastaan koskaan suunnittelee mitään viikonlopuksi, kun kaikki ex-tempore keksinnöt on niitä parhaita? Tämä viikonloppu oli hyvä aika käydä läpi lapsille liian pieneksi jääneitä vaatteita ja antaa niitä eteenpäin ystäville ja laittaa loput myyntiin facen kirppiksille. Onneksi lasten kasvu on hidastunut ja vaatteet menevät nykyään kauemmin heille kokonsa puolesta päälle. Mikä on mukavaa alle vuoden ikäerossa lapsilla, on se että kummatkin voivat käyttää samoja vaatteita ja koot menevät aikalailla yhteen. Tällä hetkellä meillä mennään 110-116 kokoisissa vaatteissa ja mikä toiselle on iso, voi aina korjaa kääntämällä hihan tai puntin kerran. Kerrassaan mukavaa!

Aikaan saavana ihmisenä olen saanut myös täällä blogin puolella tehtyä hieman muutoksia, jotka teillekin näkyvät. Yläbanneri päivittyi uudella valokuvalla, kun heinäkuussa kävimme kuvaamassa Helsingin Tuomiokirkolla upeaakin upeamman Siru Danielssonin kanssa. Sirun kuvat ovat tehneet vaikutuksen yksinkertaisuudellaan ja kauneudellaan, joten oli erittäin mukavaa olla hänen kuvattavana tuona heinäkuisena päivänä. Valikoimme kuvauspaikaksi kauniin Helsingin Tuomiokirkon ja kuvauspaikkana se toimi loistavasti, vaikka sää olikin aika kylmä kyseisenä päivänä. Onneksi se ei menoa haitannut ja mukavia kuvia saatiin aikaan. Siru tekee tällaisten muotokuvausten lisäksi myös vauva-, lapsi- ja perhekuvauksia sekä hääkuvauksia omalla kauniilla otteellaan. Tässä olisi nähtävillä muutama kuva, joita kyseisellä paikalla otimme.
Kiitos Siru onnistuneista kuvista ja jatkossakin tulemme satavarmasti tekemään kuvauksia yhdessä!


4 kommenttia

 1. Ihania kuvia. Mistä tuo ihana vaaleanpunainen paita on ja koska ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiitos! <3 Ostin sen alkukesästä Zarasta. Sitä löytyi monessa eri värissa ja oma koko on XS.

   Poista
 2. Hei! Mistä tuo ihana sininen paita taasen on?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.