Daaliat ja syksyn teemavärit

21. elokuuta 2017


Oikein kaunista maanantaita ja herätys!

Täällä on takana oikein mukava viikonloppu ja paljon on tullut puuhailtua. Yhtenä suurena viikonlopun tehtävänä oli metsästää syksyä. Kuulostaa ihan mission impossible-tehtävältä, mutta tällä tarkoitan syksyisen inspiksen etsimistä ja vähän tutustumista syksyn väreihin sisustuksen parissa. Tämä elokuu on mennyt täysin töiden parissa ja lasten kanssa puuhamiiseen, joten ylimääräistä aikaa syksyisen tunnelman luomiseen omaan kotiin ja siitä edes haaveilemiseen, ei ole nyt löytynyt.

Siksi viime viikolla otin irtioton kaikesta muusta ja jäin töiden jälkeen Helsingin keskustaan kiertämään sisustuskauppoja ihan rauhassa. Vaarallinen reissu oli ja kaikkea ihanaa inspiraatiota löytyi monesta kauniista liikkeestä. Itse en ole vielä kerennyt yhtään ajattelemaan syksyä ja lukemaan sisustuslehtiä, jotka ovat täynnä syksyistä inspiraatiota ja tummia värejä. Pitäisikö sitä itsekin harkita ja tummentaa tekstiilejä hieman syksyksi? Varsinkin luumun ja viininpunaisen sävyt ihastuttivat kovin. Tällä viikolla olisi luvassa suunnittelupostausta syksyyn liittyen.

Vielä ei siis siirrytä syksyyn, vaan nautitaan kesän kauniista ja hempeistä väreistä, tällä kertaa kukkakimpussa edustettuna. Kotimme kesävärinä on toiminut tänä kesänä hempeä roosa, jota on omassa pukeutumisessakin näkynyt hyvin teemavärinä. Samaa väriä minulta löytyy kynsilakkaa, parit kengät ja upea kukkakimppu, nimittäin kimppu daalioita. Itselle tämä kukkalajike on täysin uutuus ja nyt sitä on blogissani pari kertaa postauksissa näkynyt. Kaunis kukka, joka säilyy hyvänä todella pitkään. Tämä kimppu säilyi kauniina jopa 1 1/2 viikon ajan, joten todella mukavaa vaihtelua pionien ja hortensioiden jälkeen.Mukavaa maanantaita toivottaen,


2 kommenttia

  1. Kaunis kimppu ja ihanan hempeät värit. Itsekin jo haaveilen syksysystä sisustukseen, hieman tummempia sävyjä, mutta ei iihan vielä. nautitaan tästä loppukesän kauneudesta ja lämmöstä vielä hetki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säät jo pahasti vihjaa syksyyn, mutta onneksi olemme päässeet nauttimaan ihanista, aurinkoisista päivistä. Kesä on kyllä ihanaa aikaa :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.