Elloksen uusi Home Vintage-kokoelma ja syksy saapui makuuhuoneeseen

27. elokuuta 2017Hyvää huomenta ihanaiset!

Kyllä, nyt on kyllä niin happy day. Kyllä omilla ystävillä on niin suuri merkitys omaan elämään niin huonoina kuin hyvinä hetkinäkin. Nyt ollaan kyllä niin sen hyvän hetken äärellä ja voin todeta kuin Robin Boom Kah-laulussaan, että ystävät on kuin ässä hihassa! Niin paljon tuli eilen naurettua ja kyyneleet valuivat pitkin poskia loppumattomasta naurusta niin, että mahaan oikein sattui. Ilmaista terapiaa parhaimmillaan ja tietyin väliajoin se tulee kyllä tarpeeseen. Tänään onkin mukava lähteä ajaa kohti kotia, koska koko päivän sitä viettää varmasti hymyssä suin. Kyllä nyt syyskuun ja syksyn jaksaa tsempata ja sykkiä, koska positiivista energiaa tuli ladattua itseensä 110 prosenttisesti.

Syksyä siis aloitetaan positiivisissa tunnelmissa ja syksy on nyt kirjaimellisesti päässyt positiivisella tavalla vaikuttamaan meidän kodin sisustukseen. Kaupallisessa yhteistyössä Elloksen kanssa, meidän makuuhuone pääsi ensimmäisenä mukaan syksyn muutosleikkiin, kun sinne kotiutui Elloksen uudesta Ellos Home Vintage-kokoelmasta kauniita syksyn tummia sävyjä. Muistatteko, kun haaveilin jo kesällä laittavani tummempia sävyjä vaaleaan kotiimme syksyn ajaksi? No nyt olen päässyt ihan kunnolla vauhtiin, kun makuuhuoneeseen valikoitui syksyisen sisustuksen pääväriksi tumma viininpunainen, johon yhdistelin hieman vaaleampia värejä sisustustyynyjen osalta. Kotimme makuuhuoneeseen vaihdoin Elloksen sisustusvalikoimasta löytyvän Neely-pussilakanan tuplakoossa ja tumman viininpunaisen värissä. Joten mielsin tämän värin juuri sopivaksi tuomaan makuuhuoneeseen toivottua muutosta ja värivalinta oli mielestäni enemmän kuin loistava. Pussilakanasetti on pestyä puuvillaperkaalia. Perkaali on ylellistä, tiivistä, kammattua, viileää puuvillaa, jossa on sileä, pehmeä pinta.Neely-pussilakanan seuraksi valikoin Elloksen verkkokaupasta montaa erilaista sisustustyynynpäällistä eri väreissä. Elloksen nettikauppa on kyllä selkeä ja toimiva ratkaisu, josta tilaaminen on aika vaivatonta. Tämän Vintage-sarjan alta onnistuin löytämään todella kauniita samettityynykä, joita sitten valitsin tumman viininpunaisen lakanan rinnalle kolmessa värissä. Tämäb kuvissa näkyvän petauksen takimmaisena tyynynä toimii Daisy-sisustustyynynpäällinen samassa tumman viininpunan värissä ja koossa 60x60cm. Tyynynpäällinen on kauniisti hohtavaa samettia ja todella mukavan tuntuinen. Samanlaista samettista tunnelmaa löytyy tyynyliinojen edessä olevista harmaan värisistä Celina-tyynynpäällisistä, joita petauksesta löytyy kaksi kappaletta 50x50cm koossa. Tyynynpäälliset ovat ekologista puuvillasamettia. Saman sarjan toinen tyynynpäällisen asetin näiden harmaiden tyynyjen eteen, kun tilasin petausta täydentämään Celina tyynynpällisen koossa 35x90cm ja kauniissa aprikoosiroosan värissä. Tämä tyyny on siis samaa ekologista puuvillasamettia, kuin mitä harmaat tyynyt ovat. Jotta makuuhuoneen ilme olisi yhtenäinen ja tummia sävyjä täydentäisi vielä kaunis kullan sävy, asetin yöpöydälle majailemaan verkkokaupasta tilattu Gabriel-pöytävalaisin mustan värisenä ja messingin värisellä rungolla. Valaisimessa on mattamaalattu metallivarjostin, joka on säädettävissä pysty- ja sivusuunnassa. Korkeutta valaisimella on 52 cm. Olen jo hetken haaveillut kullan ja messingin värin käytöstä omassa kodissa ja nyt uskalsin sen askeleen vihdoinkin ottaa. Valaisin on juuri sopivan kokoinen yöpöydän valaisimeksi ja sitä voisi hyvin hyödyntää myös esimerkiksi työpöydällä.

Tämän syksyn sisustusinspiraatiossa on näkynyt paljon retrovaikutteita ja tämä Ellos Home Vintage-kokoelma tukee kyllä todella hyvin sitä vaikutetta. Tilaamani tuotteet ovat edullisia ja niillä on helppo saada uusi ilme tilaan kuin tilaan. Värit saavat olla iloisia ja voimakkaita – keltaista, roosaa, tummaa viininpunaista ja messinkiä. Jotenkin minäkin vaalean sisustuksen kannattajana räjäytin potin täysin valitsemalla makuuhuoneeseen tummia ja syviä värejä, jotka tukevat toisiaan loistavasti. Makuuhuoneen ilme muuttui täysin vaaleasta ja pastellinsävyisestä tummaksi ja puhuttelevaksi. Minusta tunnelma muuttui kauniin syksyiseksi ja taisin aika pahasti jäädä koukkuun tuohon sametin tuntumaan. Samettiset tyynynpäälliset muodostuivat ihan suosikeiksi ja harmittaa, että en ole aikaisemmin samettia hyödyntänyt sisustustekstiileissä. Retro on nyt in ja sen tuntee ja näkee oman kodin makuuhuoneessa. Ellokselta löytää kaikkea aina sisustuksesta muotiin, kauneuteen ja elektroniikkaan ja itse pääsin toteuttamaan kodin muutoksen uuden Vintage-kokoelman turvin. Kokoelmasta löytyy myös uniikkeja elementtejä, joita siis on valmistettu vain uniikkikappale, joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa tätä Vintage-sarjaa tästä!


Syysterkuin,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.