Elokuun startti, kesäkauden päätöstä ja voihan y!

2. elokuuta 2017


Huomenta elokuu ja murut!

Elokuu, elokuu. Suomessa se käsitetään kesän viimeiseksi kuukaudeksi. Viime vuonna oli kyllä syyskuussakin muistaakseni aika lämmintä, joten en nyt tiedä tuosta määristelmästä. Elokuu tarkoittaa yleensä pimeneviä iltoja, koululaisten kesäloman loppua ja syksyn hankintojen suunnittelua. Onneksi tyttömme ovat vielä siinä iässä, että mitään kouluhankintoja ja stressiä uusista välineistä ei vielä tässä vaiheessa tarvitse läpikäydä. Ensi vuonna on eri asia, kun vanhempi tyttö menee jo esikouluun. Ihan oikeasti, mihin tämä aika on kulunut? En totea tässä, että tuntuu kuin hän olisi juuri syntynyt. Juu ei, ei tunnu vaan siitä ajasta on jo hetki, luojan kiitos. Kyllä elämä alkaa olemaan jo aika helppoa, kohta 4 vuotta ja 5 vuotta täyttävien lasten kanssa. Arki toimii, tytöt ovat aika omatoimisia ja suurempia huolia ei ole. Olen kuullut monta kertaa ystävien ja sukulaisten suusta, että "ootas vaan kun tytöt kasvaa teini-ikään". Onneksi siihen on aikaa vielä vaikka kuinka ja kauan. Nyt nautitaan tästä ajasta ihan täysillä! Viikko alkoi kyllä aikas mielenkiintoisissa merkeissä, kun iljettävä ystävämme yrjö kävi kylässä. Onneksi vierailu oli pikainen ja toivottavasti me muut säästymme.

Vaikka elokuu on startattu, tuntuu yhden lempikukkani, eli pionien saatavuus olevan edelleen hyvä. Suunnitelmissa olisi istuttaa omalle pihalle muutama pionin alku. Ensimmäiset alut sain jo kesäkuussa omien vanhempien pihalta ja se tuli sisääntulon lähelle istutettua. Toivottavasti kyseinen alku lähtee kasvamaan. Pionien kanssa pitää olla vain aika kärsivällinen, koska niiden kasvuaika on tuskallisen hidas. Eli ensi kesäksi ei vielä ihan tarvitse odottaa suuria kukintoja. Onneksi kukkakaupat on olemassa ja vakiokaupasta tuli tälläkin kertaa kotiutettua tämän kesän viimeinen pionikimppu. Vaaleanpunaiset pionit ovat kyllä niin kauniit, että miksi vaihtaa johonkin muuhun?  Jos sitä ensi vuonna istuttaisi omaan pihaan vaikka valkoisia vaihteen vuoksi?

Mukavaa keskiviikkoa toivottaen,


2 kommenttia

  1. Pionit voivat joskus yllättää iloisesti. Itse istutin niitä muutaman taimen 2 vuotta sitten ja jo viime kesänä kukkivat runsaasti, mutta tämä kesä oli ihan mahtava, yli 100 nuppua laskin ja osa niistä vasta aukeamassa. Mielestäni kaunein kukka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen ja viehättänyt ja ihana kuulla tuollaisesta yllätyksestä. Katsotaan miten minun käy ensi vuonna ja kahden vuoden päästä :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.