Kaupunkitaulut paikallaan olohuoneessa ja päätös

11. elokuuta 2017


Oikein ihanaa huomenta perjantaihin!

Tämä työviikko vierähti tosi nopeasti. Tänään on jo perjantai ja muutama tunti olisi työaikaa jäljellä. Voi olla, että monen loman loppuminen ja töiden kiihtyvä määrä on vaikuttanut siihen, että aika on lentänyt siivillä tämän viikon. Ainakin koululaisten lomat alkaa olemaan aikalailla vietetty ja moni vanhempi palaa töiden ääreen ensi viikon maanantaina. Mutta eihän se tarkoita, että kesä on ohi jos lomat loppuu. Itsellä on se herkku vielä edessä, kun pari viikkoa on lomia pitämättä. Sitä vaan ei oikein osaa päättää, koska sitä loppulomat pitäisi. Syksyllä on jotenkin tylsää lomailla, jos vettä tulee taivaalta kaatamalla ja lomaa joutuu viettämään kokoajan sisätiloissa. Siinä tulee hulluksi sekä aikuinen että lapsi. Mutta mihin sitä sitten omia lomia ajoittaisi? Olisihan se kiva aloittaa loput kesälomasta esimerkiksi juuri ennen joulua, jolloin joululomasta tulisi pidennetty ja sen voisi aloittaa jo ennakkoon. Onneksi tätä ei nyt ihan vielä tarvitse päättää, vaan katsoo oman jaksamisen mukaan. Jos tulee fiilis, että lomalle NYT niin sit eikun anomusta töihin laittamaan, hih!

Mut hei, arvatkaas mitä?! Kuten tämän postauksen otsikko kertoo, olen saanut jotain suurta ja mahtavaa aikaan. Nimittäin siellä ne nyt on, Paris ja New York-taulut olohuoneen seinässä. Vuhuu! Pienet ylävitoset voi tässä vaiheessa heittää. Eihän siihen asentamiseen mennyt kuin puoli vuotta aikaa. Hyvät päätökset syntyy hitaasti tai hyviä päätöksiä kannattaa pohtia pitkään..tai jotain. Pääasia, että siellä ne sohvan takana seinällä meitä nyt ihastuttavat ja ainakin omasta mielestä oli tosi hyvä päätös asentaa taulut kyseiselle seinälle vierekkäin. Olohuoneen ilme muuttui omaa silmää miellyttävämmäksi ja vihdoinkin sain taulut pois lattialta pölyttymästä. Aikas kiva, vai mitä?
Mukavaa viikonloppua toivottaen,


9 kommenttia

 1. Kivan näköiset kaupunkitaulut <3 Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana! :) Tykkään kyllä lopputuloksesta kovin. Ihanaa maanantaita! <3

   Poista
 2. Uusi lukija täällä hei,ihanan valoisa koti teillä ja sinä etenkin vaikutat positiiviselta:)asutteko kolmestaan lasten kanssa?Pihaa olisi kiva nähdä enemmän,toki en ole kaikkia vanhoja postauksia vielä kahlannut josko siellä olisi..mukavaa syksyä:)-Janna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi Janna ja tervetuloa lukemaan! :) Pihamme on ollut vielä niin vaiheessa, että postauksia on sen takia jäänyt uupumaan aika paljon kyseisestä aiheesta. Mutta lupaan tsemppaa tämän asian kanssa. Ihanaa maanantaita!

   Poista
 3. Oi mistä olet tuon mustavalkoisen tyynyn löytänyt? Ihanan näköistä! 😊

  VastaaPoista
 4. Mistä yleensä löydät sisustusjuttuja? Aivan ihana tyyli!

  VastaaPoista
 5. Upea tuo lattiavalaisin,mistä löysit? :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.