Rita Hilliä ja perfektionisti töissä

4. elokuuta 2017


Oikein mukavaa huomenta uuteen viikonloppuun ja kauniiseen perjantaihin!

Elokuuta on neljän päivän ajan elelty ja paljon saatu jo siinä ajassa aikaan. Oikein mukava viikko siis takana ja mielellään sitä käynnistelee viikonloppua rauhallisin mielin. Täksi viikonlopuksi emme ole suunnitelleet mitään ihmeempää. Joskus on vain kiva olla tekemättä mitään. Onnistuuko se aktiivisten lasten kanssa? No ainakin niin voi suunnitella, kunnes huomaan mielelläni keittäväni kahvia ja pyytävän vieraita meidän luokse kumpanakin päivänä. Yleensä juuri ne ex-tempore kahvittelut on niitä parhaita, koska silloin ei itse kerkiä mitään valmistelemaan ja vieraat saavat tulla omaan kotiini meitä viihdyttämään ilman kauheaa siivouspaniikkia. Onneksi meillä yleensä aina on perus siistiä, jos ei ole juuri alkamassa siivouspäivä, jolloin kaikki petivaatteista lähtien viskotaan maahan ja käydään hommiin. Tänä viikonloppuna sellaista ei ole edessä, joten ystäville vinkiksi, tervetuloa meille!

Yhden asian suhteen olen kyllä ottanut itseäni niskasta kiinni ja se on taulujen asentaminen seinälle. Muistatte varmaan, kun pari viikkoa sitten tuskailin taulujen asentamisen kanssa ja kerroin kuinka saamaton olen tämän asian kanssa. Eihän se ole kuin reikä seinään, taulu kiinni ja voila! No voin kertoa, että omassa päässä ei ole, vaan asentamista suunnitellaan, taulua mallaillaan ja miljoona kertaa pohditaan taulun paikkaa ja korkeutta. Voin kertoa kokemuksesta, että kaksi taulua tuli vähän aikaa sitten asennettua vierekkäin seinälle ja kun asennus oli valmis, huomasin taulujen olevan ehkä 0,4cm eri tasolla. Ai että se otti päähän, muut ei asiaa edes huomannut. Jossain asiassa olen perfektionisti ja se on nämä hitsin taulut ja niiden asettaminen seiniin. Ei ole helppoa, hih!

Kaikesta valituksesta huolimatta, oikein kaunista ja nautinnollista viikonloppua teille!1 kommentti

  1. Tee pahvista mallit, niitten kanssa saat helposti soviteltua taulujen paikat. Tulee kerralla valmista ��!
    T.Marianne

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.