Syksyn ensimmäinen sävy - burgundy

28. elokuuta 2017


Oikein ihanaa huomenta kaikki ihanuudet!

Elokuun vika viikko, syyskuu käynnistyy ihan just ja syksy virallisesti alkaa. Onneksi akkuja tuli viikonloppuna ladattua, niinkuin eilen kerroin. Tästä on erittäin hyvä käynnistää uusi viikko ja kiireinen syyskuu loppuviikosta. Meillä alkaa lasten kanssa myös meidän yhteinen harrastus, eli tyttöjen jumppa pitkästä aikaa kesätauon jälkeen. Sitä on vähän niinkuin odotettu. On mukava lauantaiaamuisin pakkaa jumppareppu valmiiksi, tyttöjen laittaa ballerinapuvut päälle ja suunnata kohti jumppapaikkaa. On kyllä tytöille todella tärkeä harrastus ja varmasti viikonlopun kohokohta heille joka viikonloppu. Ja onhan se mukavaa äiti-tytär-aikaa meille kaikille, kun kaikki pääsevät tekemään yhdessä asioita, joista me kaikki tykkäämme. Itse haluan näyttää lapsille, että liikuntaa kannattaa harrastaa ja sitä on mukava tehdä leikin ja riemun kautta. Melkein jokaisen jumppakerran jälkeen koko porukka poistuu paikalta hymyssä suin.

Mutta hei, palataan nyt takaisin sisustuksen pariin. Olen tänä alkavana syksynä ajatellut tekeväni jotain uutta ja mukavaa. Ajattelin nimittäin kokeilla jotain ihan uusia värejä kotimme syksyisessä sisutuksessa. Yleiset sisustusvärit omassa sisustuksessa ovat oleet valkoinen, musta ja harmaa. Mutta mitäs jos tänä vuonna ihan yllättäisi itsensä ja kokeilisi sitä burgundya, munakoisoa ja yhtä jokeriväriä? Tulette siis näkemään syksyn aikana kaikenlaisia värikokeiluja ja joku väri taitaa tulla ihan jäädäkseen.. hmm.. mikäköhän se olisi? No tänään kokeillaan ensimmäistä väripilkkua, eli burgundya. Voisiko siitä löytyä kenties jotain ihania tekstiilejä lisäksi vaaleaan sisustukseen.
Ihanaa maanantaita toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.