Viimeisiä kesähenkäisyjä, villasukkia ja viherkasveja

7. elokuuta 2017


Ihanaa maanantaita murut!

Joko saa alkaa huutelemaan syksyn perään? Itse olen jo iltaisin viihtynyt sohvalla villasukat jalassa, vaikka elokuu onkin kesäkuukausi. Noh, oikeastaan villasukkia on tullut pidettyä jalassa tasaisin väliajoin koko kesän aikana. Piti oikein vanhemmilleni mennä käymään ja pyytää, jos äitini vaan voisi tehdä minulle vielä yhdet lisää. Yhdet kotiin, yhdet töihin. Työkaverit pitää minua varmaan hulluna. Tai no, ehkä ei kumminkaan, koska he ovat tottuneet minun paleluihin ja villasukkiin vanhalla toimistolla. Uudet työkaverit voivat olla ihmeissään. Muut naiset menevät kauniissa korkokengissä, minä paksuissa villasukissa. Mutta syksy lähestyy ja kohtahan tässä laitetaan jo villatakkiakin päälle. 

Kun täällä jo huutelen syksyisten asusteiden perään, on ehkä vielä hyvä hetki palata kesäisiin tunnelmiin ja kesäisiin juttuihin kotona. Olen monta kertaa kertonut olevani kukkaihminen. Kasveja omasta kodista ei löydy, mutta tänä vuonna olen vuoden alusta asti ollut sitä mieltä, että yksi kukkakimppu viikossa piristää mieltä ja tuo mukavan tunnelman omaan kotiin. Samalla teemalla olen jatkanut ja tuonut lisää uusia kukkakimppuja kotiin. Väkisinkin sitä haluaisi kotiin tuoda vihreyttä, joka toisi kodikkuutta. Mutta kun olen äärimmäisen huono hoitamaan kasveja ja pitämään niitä elossa. Omasta kodista löytyy kaksi viherkasvia, yksi orkidea ja yksi anopinkieli (joka on silkkikasvi). Mitäs jos sitä hankkisi syksyksi esimerkiksi jonkun oliivipuun ja ottaisi riskin? Voisi kyllä enemmän harmittaa kuin ihastuttaa, kun taas saisin yhden viherkasvin hengiltä. Jätänpä suunnitteluasteelle vielä..


Mukavaa maanantaita ja uutta viikkoa toivottaen,


4 kommenttia

 1. Luulen, että oliivipuu on vaativa.Peikonlehti on säilynyt elossa jopa minullakin, joten suosittelen hankkimaan sellaisen. Se on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minulla ei ole kasvituntemusta niin paljoa, että tietäisin mikä on helppo ja mikä ei :) Kiitos siis vinkistä!

   Poista
 2. Hyväksi,ja helpoksi todettu Pullojukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uusi tuttavuus ja nimi minulle, joten miljoonasti kiitos vinkistä!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.