Hitaat aamut, selkäkivut ja juhlakaluja

24. syyskuuta 2017


Oikein ihanaa syyskuista sunnuntaita!

Jokos siellä on heräilty? Täällä on jälleen kerran nautittu kiireettömästä aamusta. Jestas sentään miten sunnuntaiaamuun herääminen voikaan tuntua hyvältä pitkästä aikaa. Pitkät yöunet, hidas aamu ja sängyssä loikoilu. Siinä on sunnuntain top kolme aamussa. Vielä kun kahvi ja aamupala valmistuisi käden käänteessä siten, että ei tarvitsisi ollenkaan nousta ylös sängystä, niin sitten kaikki olisi täydellistä. Ainoa ongelma itselläni on sängyssä pitkään makoilussa se, että alaselkäni meinaa sanoa itsensä irti, jos en aamusta nouse ylös jaloittelemaan. En tiedä johtuuko se lapsesta asti kärsityistä selkävaivoista vai kovan treenin uuvuttamasta lihassärystä. Niin tai näin, ylös on hetkeksi noustava ja sen jälkeen voi taas hetkeksi uppoutua ihanien lakanoiden alle jatkamaan mukavaa makoilua. Osaisikohan sitä koskaan nauttia vapaasta sunnuntaista niin, että makoilisi koko päivän sängyssä tai ainakin viettäisi koko päivän kalsarit jalassa ja toppi päällä hyppien, poistumatta kotoa koko päivänä. Sitä ei ole varmaan viimeiseen 10 vuoteen tapahtunut, jos ei nyt sairastumisia lasketa. Mitäs jos sitä suunnittelisi syksylle yhden päivän, jolloin sitä söisi kaikkia ihania herkkuja ja keksisi kaikkea mukavaa omassa kodissa. Netflix, viltti, sohva, herkkuja, skumppaa.. joo! Ainahan sellaisesta voi ainakin haaveilla.

Ensi viikko olisi viimeinen kiireinen viikko ja sen jälkeen olisi lokakuun aika, jolloin kaiken kiireen pitäisi vihdoinkin hetkeksi hellittää, ennen kun taas joulukiireet alkaa painaa päälle. Lokakuu tulee olemaan suunnitelmien osalta erittäin mukava. Ensi viikolla painetaan hommia töissä kovaa vauhtia ja valmistaudutaan lokakuun alkamiseen. Lokakuu on perinteiden mukaan juhlakuukausi ja joka viikonlopulle on juhlia tiedossa. Vähänkö kivaa! Itse olen juhlatyttö, joka tykkää juhlista ja myös niiden järjestämisestä. Mikä onkaan ihanampaa, kuin laittaa kaunis mekko päälle ja juhlia jotain mukavaa aihetta? Ensi viikolla juhlakuukausi starttaa ja ensimmäiset juhlat Helsingin keskustassa on jo lähellä.Oikein ihanaa ja nautinnollista sunnuntaita toivottaen,


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.