Juhlan paikka makkarissa - turkista ylle

22. syyskuuta 2017


Hyvää huomenta!

Taas se olis perjantai. Kyllä viikko meni nopeaa vauhtia ohi, juurihan sitä viimeksi juhlistin perjantain ja viikonlopun alkamista. No mutta tulee kyllä erittäin tarpeeseen ja tästä viikonlopusta tulee kyllä niin mukava. Pimenevät illat ja pimeät aamut tuovat kyllä väsyneempää oloa, kun valoisa aika lyhenee ja lyhenee. Jotenkin sitä jo kohta kauhulla odottaa talvea, jolloin stä tuntee itsensä niin huonoksi äidiksi viedessä lapsen pimeällä päiväkotiin ja hakiessa neljän aikaan jo pimenevässä illassa pois. Onneksi siihen on tietenkin hetki aikaa, mutta silti kesän valoisiin iltoihin tottuneena, tuntuu pimeys isolta muutokselta. Kylmät ilmat lähestyy ja siihen on aikaisessa vaiheessa jo valmistauduttu. Ensi viikolla siirrytään sunnuntaina jo lokakuun puolelle, joten tervetuloa vaan tumma ja kaunis syksy!

Kerran kylmyys on saapunut jäädäkseen, on sitä tullut kaivettua kaikki mahdolliset, lämpimät ja pehmeät tekstiilit esille, mitä vaan kaapista löytyy. Ensimmäisenä tuli laitettua Lennolin valkoinen turkispeitto makuuhuoneen puolelle esille. Iltaisin tykkään mennä ajoissa sänkyyn esimerkiksi lukemaan tai kirjoittamaan postausta valmiiksi, joten ennen nukkumaanmenoa on mukava hyppää sängylle lämpimän viltin alle villasukat jalassa. Vielä ei ole tarvinnut laittaa lämmityksiä päälle makuuhuoneen puolelle. Tykkään, että makuuhuone pysyy viileänä koko päivän ajan ja haluan mennä nukkuvaan viileään sänkyyn. Ennen nukkumaanmenoa on kumminkin mukava kääriytyä torkkupeiton alle ja paneutua hyvän kirjan syövereihin.
Mukavaa viikonloppua toivottaen,


1 kommentti

  1. Juu turkkia ylle vaan peittona tai takkina:) t.Jani-75

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.